Proljeće- moj dnevnik radova |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 19> |
Korisnik | |
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nastavak slijedi poslije...
Sada moram nešto i raditi...
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
xenia64 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 752 |
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Pa eto...trudim se da bude lijepo....
![]() |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Prekrasno!
![]() |
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Proljeće ti si kriva što i ja imam bakopicu, ono plavo si ludilo uslikala, predivno. Ne znam kako ćemo bez tebe kad dođe ljeto. |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Proljeće će biti tu u sve dane života svog...
Ja sam nezamjenjiva ako niste skužile,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,
|
|
![]() |
|
rijeka53 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
Kako je lijepo otvoris komp i zapljusne te tolika divota i krasota samo nam jos mirisi fale pa smo o.k., ali delaju on i vec na tome......
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Prekrasno.Ove plave surfinije su fenomenalne
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Sve u svemu, nisam ništa radila osim što sam obišla svoje ljubimce i zalila ih...
Sada čekam cvjetanje...
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Crveni trenutak inspiracije je prekrasan! Baš mi je drago što se peralgonija "primila". Ako staviš praznu teglu s zemljom pokraj kućne sreće i staviš obe grane što vise na zemlju te zalijevaš, uskoro ćeš imati još jednu
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Proljeće sve izgleda super, a drago mi je za noćne frajle.
Ovo što SilveK kaže je ideja za 5, to radim s nekim biljkama u vrtu, ali tegla do tegle-tako jednostavno.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Silvek hvala ti i za cvijeće i za objašnjenje za kućnu sreću...to ću sigurno napraviti.
Sada me nešto drugo interesira: kako se često treba zaljevati i kada će biti onako fino gusta, što često viđam na slikama???
Ja to sve mogu naći na netu ali mi se čini da ćeš mi ti to bolje znati reći, jer sve do sada si pogodila!!!
Ha, i moraš znati kada si cvjetni znalac
![]() Triša, stalno ih pregledam i jako sam sretna što su se primile...
A sada opet pitanje:
nikle su mi i one iz sjemena u tegli, pa me interesira kada ih treba presaditi ili da ih ostavim u toj tegli???
![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Nikako da velim,i moja belagonija od Silvek se super drži.
Biljkice su ti krasne,no onaj pajasmin poreži.Sve što je suho odreži tako da prije potjera.
|
|
![]() |
|
Proljeće ne znaš kako mi je to drago.
Presadi i one iz sjemena, ali kad budu imale bar četri listića, sa dva su premale.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
rijeka53 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
.....ma je to vazi za se biljkice da se presade tek kad imaju bar 4 listica ili ima jos kakovih "pravila"
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 19> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |