Čuvarkuća - Sempervivum |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6970717273 96> |
Korisnik | |
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dođe on svake godine na Floru. Ne samo sa čuvarkućama nego i sa kaktusima. Kaktusi su mu vrhunski isto kao i čuvarkuće. Pišeš da si sa njim razgovarala telefonom mislim da se i povremeno tipkaš.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Da se tipkam ? Ako se i tipkam ne znam da je to ON , pa ko je ?
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
Neću reći
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Aaaaaaa, tako ? Ali ja sam pričala sa nekim muškim ? A uvijek sam tu njušila neku poveznicu, dakle ipak sam bila u pravu. Tnx Pinus, na proljeće idem agresivnije u napad na čuvare.
|
|
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Gospodin L. nije iz Popovače nego iz Pitomače ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
pardon, Pitomača, moj lapsus !
|
|
|
|
![]() |
|
JEKA FRA ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 710 |
JELENA FRANIC
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
..kao i obično, kasnim, tek sada vidim post...apsolutno se slažem, gospodin Lovreković je nezaobilazna postaja na Flori...kada on poreda svoje čuvare po travnjaku ne može se proći bez da se nekaj kupi...uvijek spreman za priču i savjete...sve moje pohvale za njega ![]() ...JEKA FRA, lijepa kombinacija ![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Jeka Fra....
![]() |
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
I ja kažem da ti je kombinacija prekrasna.
![]() |
|
![]() |
|
Arnold ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 04 Studeni 2009 Status: Offline Bodovi: 26 |
Jeka, prekrasno!
![]() |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
majko mila ljepote,moja tiha patnja su cuvarkuce..sad bi najradije sve ih narucila...dobro ,dobro necu sve al da cu ih narucit zaista hocu... ![]() ![]() |
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
koka, s biljkama nemreš nikako bankrotirati, vrijednost uvijek ostaje
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
kakve su za uzgoj u hladovini?....pod tim mislim na cistu hladovinu i vlaznu zemlju....
|
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
mislim da je u hladovini i vlažnoj zemlji, mogućnost za čuvarkuće nikakva.
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
IvanOs ![]() Već proklijao ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 07 Veljača 2010 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 162 |
Bolje biciklom u ribolov nego mercedesom na posao. |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Moje su preživjele zimu...
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
|
|
![]() |
|
...IvanOs, milice7
![]() |
|
zagreb |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
s ovim "za ljetno doba" bi se složila, lani su mi sve izložene suncu propale, pogotovo one kupljene to proljeće i presađene pred ljeto samo ih je skuhalo čak su i one obične, koje imam dugo i trpe sve, masovno propadale |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6970717273 96> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |