Kiki-Moja utjeha |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8485868788 112> |
Korisnik | |
crvena dalija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 526 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
joj kolko tog ,ja sam i ovak u potpunoj blokadi imam super zamisli a kad to treba provest u dijelo e onda šipak ,tvoje je super a ja ču na čekanje
![]() |
|
DA BI ČOVIJEK BIO SRETAN NIJE VAŽNO DA PUNO IMA ,NEGO DA MALO TREBA....
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
lampica je pravi bombončić... ![]() a tek scenografija... ![]()
upaljena cigareta i nema nikakvih problema... sad sam probala... ![]() niti jako gori, niti se mora gasiti prstima... a lako se dozira koliko želiš da ti izgori... ako nisi pušač, valjda netko tko dođe na kavu je... ![]() |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
![]() |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Popušila ja 35 godina
![]() |
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Svečano objavljujem da otvaram božičnu radionicu.Tadaaaam!!
|
|
|
![]() |
|
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
lajkam... jako... ![]() ![]() di si nabavila ovu salvetu s djevojčicama? jedna od rijetkih prigodnih koja mi se sviđa... ![]() |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
![]() |
|
![]() |
|
Baš se pitam.Neko mi je davno poslao jednu.Onako usput.
|
|
|
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Krasne su ti kuglice,sebi sam napravila s istim motivom,baš je poseban
![]() |
|
![]() |
|
Lily54 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 08 Kolovoz 2012 Status: Offline Bodovi: 404 |
Lampa je MRAK , paljenje je dalo pravi efekat ,moram i ja pokušati.
|
|
![]() |
|
tea_luna ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 182 |
Jakooooo lijepe kuglice....
prave božićne...prekasan motiv ![]() < ="text/" ="" ="/B1D671CF-E532-4481-99AA-19F420D90332/netdefender/hui/ndhui.js?0=0&0=0&0=0"> |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
predivno,biće zaista jako veselo sa tim kuglicama
|
|
![]() |
|
Okić ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 796 |
|
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
I meni su kuglice predivne! Baš jučer sam dobila od prijateljice na posudbu jedan švicarski katalog i ugledala sam tu salvetu - stvarno je božanstvena:))
Klarina ideja s paljenjem salvete cigaretom je genijalna, i ja sam skoro imala požar kada sam zadnji puta palila pa sam sada bila u frci....no nakon ovog savjeta sve riješeno!!!
Kiki - jedva čekam nove kuglice.....
|
|
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Gabriel Jose Garcia Marquez |
|
![]() |
|
Danas završavam osam sličnih.Manja verzija.
|
|
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Ništa neznam o ovoj tehnici ali me oduševljava, Kiki kuglice su savrešene a lampu neću komentirati dovoljno je iskomentitrana
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Da,lampa se svidjela makar ja nikad nisam zadovoljna.
|
|
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Ne budi skromna molim je sve što radiš je prekrasno, imaš zlatne ruke |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
tanja-66 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 589 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
sve sto uradis meni je krasno,ne znam Bogami sta da pisem,za mene si majstorica bila i ostala ,pozzz
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Baš ste slatke cure.A ja nastavljam u istom tonu za sada.
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Divne su ti kuglice. Uvjerena sam da ćeš ove dobro prodati.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8485868788 112> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |