Moj senjski vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 152> |
Korisnik | |
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tvoji balkoni su lijepi u bilo kojem periodu godine.Jako mi se sviđaju trave u raznim kombinacijama.Mene je zarobila slika panja i punih teglica.Sve si posadila po veličini i lijepo ih ukomponirala.Bravo draga Sara.
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
...vidim ja da bi većina vas mene još više zaposlila
![]() ![]() ![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
pa puniji ti je balkon nego moj... moj je potpuno prazan by tjhe way
![]() Baš si divno to sve složila draga, pa ćeš iako je zima barem malo guštati u lijepom pogledu. Ja nemam običaj u tegle saditi biljke koje idu u vrt, pa ovako gad gledam tvoje ili vidim one od Anastazije, pitam se zašto ? Jer stvarno lijepo izgledaju. Pusek! Ps. morat ćeš ti jedan dan ipak k meni naletiti na kavicu, jer ja nikak da se uglazbim |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opet sam posjetila tvoj balkončić - bombončić i uživala u cvjetnoj raskoši. Misliš da je pauk uništil streptocarpellu? Nekak si uvijek mislim da paukovi napadaju nametnike na bilju. No, nadam se da si u pravu i da će se brzo oporaviti.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Sve tvoje cvijeće zaslužuje čistu peticu.Prekrasno si sve složila u stanu,a one na balkonu su bez konkurencije.I dalje sam zadivljena izgledom svake biljke,bujne,zdrave,kao da ne rastu na balkonu.Slažem se sa B.B., treba ti dati cijelu livadu iza zgrade da napraviš pravi park.
![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
balkoni su ti lijepi, baš mi se sviđaju kombinacije u teglama - što je ono dugačkih izboja sa igličastim lišćem?
neki sedum ili? kamen si odlično iskoristila, drugi put ga slikaj iz blizine leopard ti je za 10, a zavirila sam i na prošlu stranu, sve je za 5 |
|
![]() |
|
hvala Belina
![]() ![]() |
|
zagreb |
|
![]() |
|
alad ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 790 |
Prredivno je kod tebe
![]() |
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
Bome si ih lipo postrojila,a ostatak?
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Jutarnja šetnja i gledajući tvoje cvijeće,nadivila se ljepote za cijeli dan,bravo draga RS.
Toliko si toga nam pokazala,da se moram samo ![]() Meni je divno sve,ali streptocarpela mi je osvojila srce
![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
da bas zgodno...tako malo prostora, a svegaaaaa....bravo za gazdaricu!
|
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
hvala cure na vašim lijepim komentarima, svi mi volimo čuti lijepe riječi i pohvale za naše cvjeteke iako su za ljepotu najviše zaslužne biljke...
|
|
zagreb |
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Sara, bas su ti lijepe ove zimske kreacije, posebno polica sa heucherama.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
lipo ukrašena jesen kod tebe sa divnim cvitićima
![]() ![]() ![]() plumbago ![]() |
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
![]() |
|
zagreb |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
draga - možeš li ti uopće izaći na tvoj balkon
ako i ne možeš nema veze glavno da cvijeće uživa-a uživa
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
tvoje kreacije mi se jako sviđaju!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
draga anabistrica, otkad nema pauka, biljka se pomalo oporavlja
![]() |
|
zagreb |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Evo i mene u šetnji balkonom , stanom ili što god sve je prekrasno. Prava raskoš boja , samo se pitam kako sve to uspiješ posložiti u stan a da ostane sve u savršenom skladu,? Divim ti se draga. |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 152> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |