dvorište malog kaktusa |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 178179180181182 222> |
Korisnik | |
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Rijeka
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Samo da ti javim da sam prošetala i uživala u tvom lijepom cvijeću.
![]() |
|
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
i ja..opet
![]() |
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Hvala vam svima na šetnji po mom vrtu koji polako ali sigurno tone u zimski san.Jedino se još ruže lijepo drže nije ih još jako mraz dohvatio i još uvijek čekam vrijeme da ih porežem.
MiraK,to je Monica,čajevka,vrlo je zahvalna jer stalno ima puno cvjetova,nju najčešće berem za vazu.
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
ja dosla da vidim jesil obrezela ruze kad one jos predivne...a tek kaktus
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Kamenjar,nisam još,nije bilo još jakog mraza i one još uvijek lijepo cvatu,ima vremena!
|
|
|
![]() |
|
alad ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 790 |
Ruže su ti predivne ,a tek kćerina orhideja
![]() |
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Prošetala i uživala!
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
predivne ruže,a ova nova je
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Evo i mene ponovo
|
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Došla sam malo u posjetu da samo provjerim da slučajno kod tebe nije poplava...Vidim da je sve ok i da s tim nemaš problema, što mi je posebno drago...Ruže su prekrasne, Monika je prekrasna, a i ona šatirana je posebna...
Drago mi je da sam dobro upamtila situaciju u tvom ružičnjaku.. ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Došla sam malo u posjetu da samo provjerim da slučajno kod tebe nije poplava...Vidim da je sve ok i da s tim nemaš problema, što mi je posebno drago...Ruže su prekrasne, Monika je prekrasna, a i ona šatirana je posebna...
Drago mi je da sam dobro upamtila situaciju u tvom ružičnjaku.. ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
Monikica ti je baš lijepa po fotki bi rekla da imam nešto slično ali nisam sigurna,a ako vrijeme bude još ovako toplo još ćeš se ti nabrati ruža za u vazu
![]() |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Kod tebe je još sve u cvijeću
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Kak to lijepo i milo kaže mali kaktus:....nema više vani puno cvijeća, samo ruže cvati, pa lavanda, pa klematisi pa lantana !! A o onome unutra ni da ne pričam !! A vjerojatno te još razveseli koji cvijet kaktusa !!
![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Malo cvijeta toga još. A što je onda puno????? jer ovo je za ovo doba godine ne puno nego kao da smo u proljeću
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Još puno cvijetnog carstva ima kod tebe,prelijepo.
|
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
![]() ![]() |
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
![]() |
|
11111,to je slonovo uho ili haemanthus albiflos
![]() Arim,Aralija,svaki dan je sve manje cvjeteka,ipak smo već duboko u jeseni.
![]() Free,a gdje da sad nađem rascvjetali kaktus?
![]() Bebolina,
![]() |
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 178179180181182 222> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |