Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Sukulenti i kaktusi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Adenium obesum - Pustinjska ruža
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Adenium obesum - Pustinjska ruža

Odgovori Odgovori Stranica  <1 185186187188189 407>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Studeni 2012 u 22:14
Sad ćete mi se smijati, ali sjetila sam se kako su nekad stari ljudi imali piliće pod žaruljom u nekom, kao inkubatoru, tako se to zvalo. Pa što ne bi i adeniumi tako mogli ?
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Pinus View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4559
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pinus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Studeni 2012 u 22:04
Ja se malo zafrkavam ali adeniumi zaista trebaju puuuuno direktnog sunca. To je jedini način da ih zadebljaš.
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Studeni 2012 u 21:59
Na žalost, nema sunca osim ovih dana nešto malo u jutro. Ne znam kako ću dalje, izgleda da se u onoga gore baš ne mogu pouzdati. Bit će " uzdaj se u se i u svoje žarulje", pa kad dođe račun za struju, šaljem bebače na Hvar !!!
Na vrh
Pinus View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4559
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pinus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Studeni 2012 u 21:33
Glikica, za sada su za 5.

Bog im daje kod tebe u Vinkvcima premalo svijetla preko zime. Odsada dalje u obzir dolazi samo puno direktno sunce bar 5 h na dan. Ako nemaš te uvjete morati ćeš se preseli se u Dalmaciju. Hvar je idealan.
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Studeni 2012 u 16:55
Ma jok, svjetla koliko im sam Bog da !
Na vrh
mememe View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 578
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mememe Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Studeni 2012 u 16:49
Samo naprijed, potpuno normalni sijanci. Umjetna rasvjeta?
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Studeni 2012 u 16:45
Ima ih krivih, grbavih, tankih, ali i lijepih !!! Pa sad, kako bude !!!
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Studeni 2012 u 16:42
sijanci od mjesec dana, da čujem bez lažnih komplimenata, kakvi vam se čine :

Na vrh
Paeonia View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 8
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Paeonia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Studeni 2012 u 23:11
Hvala, bebolina smile78
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12672
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Studeni 2012 u 22:50
Originalno poslano od člana Paeonia Paeonia napisao:

Hej, hej :)

Kad sam prije par mjeseci pretraživala nešto o tzv. pustinjskoj ruži, tj. Delospermi naletjeh na ovu temu i skoro su mi oči ispale od gledanja fotografija i čitanja.
Odlučila sam i sama okušati se u sijanju Adeniuma. Sjeme je tu, no kako sam ziherašica, pričekat ću proljeće. Jeeedva čekam!
Dotad vas pratim i veselim se vašim divnim biljkama.

Lp
Dobro nam došlasmile73
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
Paeonia View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 8
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Paeonia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Studeni 2012 u 22:35
Hej, hej :)

Kad sam prije par mjeseci pretraživala nešto o tzv. pustinjskoj ruži, tj. Delospermi naletjeh na ovu temu i skoro su mi oči ispale od gledanja fotografija i čitanja.
Odlučila sam i sama okušati se u sijanju Adeniuma. Sjeme je tu, no kako sam ziherašica, pričekat ću proljeće. Jeeedva čekam!
Dotad vas pratim i veselim se vašim divnim biljkama.

Lp
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Studeni 2012 u 00:02
Wolfsbane, ajd nemoj bacati ništa, daj ih meni pošalji, ok?
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Studeni 2012 u 23:42
Originalno poslano od člana Glikica Glikica napisao:

U toploj ruci, sve će preživjeti smile76.
Potpis!Smile
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Studeni 2012 u 23:41
Originalno poslano od člana moon moon napisao:

Nadam se, možda i previše strepim nad njim, ustvari postavila sam sliku da vidiš jer me frka da ja nešto ne radim kako treba
Ma ne, samo malo negodujeWink cima nasLOL
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Studeni 2012 u 23:38
U toploj ruci, sve će preživjeti smile76.
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Studeni 2012 u 23:38
Nadam se, možda i previše strepim nad njim, ustvari postavila sam sliku da vidiš jer me frka da ja nešto ne radim kako treba
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Studeni 2012 u 23:29

Svaka im zraka sunca puno znaći.

Cure drage, oporavit će se oni, bitno da prezime u toplom prostoru do proljećaWink
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Studeni 2012 u 23:23
Ooo, naravno da jesam, a i tekst uz njega koji sam naravno vezala samo uz cvjetnu temu LOL
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Studeni 2012 u 23:18
Moon, jesi ti vidjela onog mog goluždravog bebolinca ?
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Studeni 2012 u 23:17
bebolina....vjerojatno bi mu bilo lakše da je ljeto i da je vani. Ovo danas je iznimno bilo par sati sunca, inače stalno je naoblaka ili pak kišurina pa ni vrijeme ne ide u prilog bržoj i lakšoj prilagodbi.....
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 185186187188189 407>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,406 sekundi.