Adenium obesum - Pustinjska ruža |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 185186187188189 407> |
Korisnik | |
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sad ćete mi se smijati, ali sjetila sam se kako su nekad stari ljudi imali piliće pod žaruljom u nekom, kao inkubatoru, tako se to zvalo. Pa što ne bi i adeniumi tako mogli ?
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
Ja se malo zafrkavam ali adeniumi zaista trebaju puuuuno direktnog sunca. To je jedini način da ih zadebljaš.
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Na žalost, nema sunca osim ovih dana nešto malo u jutro. Ne znam kako ću dalje, izgleda da se u onoga gore baš ne mogu pouzdati. Bit će " uzdaj se u se i u svoje žarulje", pa kad dođe račun za struju, šaljem bebače na Hvar !!!
|
|
|
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
Glikica, za sada su za 5.
![]() Bog im daje kod tebe u Vinkvcima premalo svijetla preko zime. Odsada dalje u obzir dolazi samo puno direktno sunce bar 5 h na dan. Ako nemaš te uvjete morati ćeš se preseli se u Dalmaciju. Hvar je idealan. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ma jok, svjetla koliko im sam Bog da !
|
|
|
|
![]() |
|
mememe ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: ZG / PU Status: Offline Bodovi: 578 |
Samo naprijed, potpuno normalni sijanci. Umjetna rasvjeta?
|
|
![]() |
|
Ima ih krivih, grbavih, tankih, ali i lijepih !!! Pa sad, kako bude !!!
|
|
|
|
![]() |
|
sijanci od mjesec dana, da čujem bez lažnih komplimenata, kakvi vam se čine :
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Paeonia ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 08 Studeni 2012 Status: Offline Bodovi: 8 |
Hvala, bebolina
![]() |
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Paeonia ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 08 Studeni 2012 Status: Offline Bodovi: 8 |
Hej, hej :)
Kad sam prije par mjeseci pretraživala nešto o tzv. pustinjskoj ruži, tj. Delospermi naletjeh na ovu temu i skoro su mi oči ispale od gledanja fotografija i čitanja. Odlučila sam i sama okušati se u sijanju Adeniuma. Sjeme je tu, no kako sam ziherašica, pričekat ću proljeće. Jeeedva čekam! Dotad vas pratim i veselim se vašim divnim biljkama. Lp |
|
![]() |
|
Wolfsbane, ajd nemoj bacati ništa, daj ih meni pošalji, ok?
|
|
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
U toploj ruci, sve će preživjeti
![]() |
|
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Nadam se, možda i previše strepim nad njim, ustvari postavila sam sliku da vidiš jer me frka da ja nešto ne radim kako treba
|
|
![]() |
|
Svaka im zraka sunca puno znaći. Cure drage, oporavit će se oni, bitno da prezime u toplom prostoru do proljeća
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Ooo, naravno da jesam, a i tekst uz njega koji sam naravno vezala samo uz cvjetnu temu
![]() |
|
![]() |
|
Moon, jesi ti vidjela onog mog goluždravog bebolinca ?
|
|
|
|
![]() |
|
bebolina....vjerojatno bi mu bilo lakše da je ljeto i da je vani. Ovo danas je iznimno bilo par sati sunca, inače stalno je naoblaka ili pak kišurina pa ni vrijeme ne ide u prilog bržoj i lakšoj prilagodbi.....
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 185186187188189 407> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |