Kućna sreća - Helxine soleirolii |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789> |
Korisnik | |
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Online Bodovi: 3643 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ova moja kućna sreća živi na vanjskoj strani cvijetnjaka desetak godina i vrlo je tvrdoglava. Neda se rasaditi, pokušala sam bezbroj puta. Za velikih vručina kao i zime nestane. pa opet potjera
![]() |
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Božica-baka ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 03 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 193 |
![]() evo i moje...lijepo napreduje..... |
|
![]() |
|
Puffy ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 24 Lipanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 90 |
Lijepa, dražesna :) i brzorastuća biljčica...
Imam ih u 2 boje lista - klasičnu zelenu i jednu žutih listova. ![]() ![]() |
|
Filip, Valpovo
Odjel za biologiju | Osijek |
|
![]() |
|
Puffy ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 24 Lipanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 90 |
--- Htio sam reći, žućkastih listova... Ipak više naginju svjetlozelenoj boji!
|
|
Filip, Valpovo
Odjel za biologiju | Osijek |
|
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Ja svoju presadila u vrt i ona uginula
![]() Nekad bilo ![]() |
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
Paeonia ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 08 Studeni 2012 Status: Offline Bodovi: 8 |
Da, mimar ima uvjerljivo najdivniju kućnu sreću :) Jel' još uvijek živa?
Danas sam je uzela po drugi put. Prva je neslavno propala. Bit ću oprezna sa zalijevanjem i prskanjem, obećajem! |
|
![]() |
|
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
Paeonia....dobro nam dosla
![]() |
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
![]() |
|
Paeonia ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 08 Studeni 2012 Status: Offline Bodovi: 8 |
![]() |
|
ovaj dio koji se vidi na fotki je nastao tako da san na proljeće -komad veličine većeg dlana položila na prokopanu zemlju i onda ga nježno sa stopalima izgazila da se stopi sa zemljom i onda san ga redovito za,obilno zalivala
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Točno znam gdje bih to mogla pokušati napraviti! Ako ovo moje čudo preživi do proljeća seli se u lijepi hlad.
Hvala na savjetu ![]() |
|
![]() |
|
dobrodošla na forum Paeonia
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Paeonia..dobrodošla
![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
ružo prekrasno izgleda, ja imam 2, tj, nakon zime sam podijelila busen i sve se mislim bi li je ubacila u onaj malcki vrt pred vratima (u obliku slova L)
|
|
![]() |
|
ubaci natalija komad...a ako Bog dade..biće u mene na proljeće za rasaditi
![]() |
|
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
ma nije mene strah za kućnu srećicu nego za druge biljke u vrtu, bojim se da mi ne podivlja i ne podavi druge stanovnike, a ionako je već gužva
|
|
![]() |
|
moja ne davi....dodje do druge biljke i stane
![]() |
|
|
|
![]() |
|
anicadk ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2013 Lokacija: slavonija Status: Offline Bodovi: 28 |
predivne su vam, nisam znala da se može posaditi tako kao pokrivačica tla, kod mene jedno vrijeme fino napredaju, pa se samo osuši, sad opet dobila nove, i nadam se da me neće ostaviti kao prošle
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |