Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3435363738 203> |
Korisnik | |
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
prepre prekrsno i prepre uredno...svaka čast.....kamen ti je predivan...jesi li u Dalmaciji??
AJME amarilisa....pa nije valjda sad cvita??????? ![]() |
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
![]() |
|
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Dragi moji cvjetoljupci svima hvala na pohvalama i drago mi je da vam se perunike jako sviđaju
![]() Free....imam četiri vrste(visine ) perunika tako da te oko ne vara, ovo su bile niske i vidjela sam da ne traju sve isto, neke dosta brzo ocvatu pogotovo one pumila patuljaste.
Sarajka.... da li sam je dobro razumjela da ti nemaš niti jedne perunike????? a bila si kod nas i mogla otići doma sa punim najlonom, ma joj da si mi barem rekla, uh sad bi te najradije
![]() ![]() Možda sam vam već i dosadna sa proljetno- ljetnim slikama ali imam ih još malo pa ću danas s njima i završiti a sljedeći put časna pionirska stužu jesenske......
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
prelijepo i ako ja nemam ni jednu,no sad kad ih vidim kod tebe razmišljam da ih nabavim,
![]() |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() perunike,a ja se mogu samo pokloniti
![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Kako je lijepo sada vidjeti perunike! Nadam se da ćeš imati nešto malo viškova kad ćeš ih vaditi radi starih rizoma
![]() |
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
Mislim da na ovu ljepotu perunika nije lako odoliti stvarno
![]() |
|
![]() |
|
maestral ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 392 |
Vau, moram se vratit pa pregledat sve polako...
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Korjenko, imala sam brdo perunika ..... al sam ih izguštala !! Pa večinu podijelila i Ivaniću lani !! Tu i tamo još pokoja preostala procvate u mome vrtu i sjeti me dragih peijateljica kod kojih dalje cvatu !! Ali . . . . . gledajući ove tvoje, niske, nabite, pune snage, sa krasnim niskim cvjetnim stabljikama . . . . . ![]() ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Lijepo,skladno,uredno
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Naravno da si nas razveselila.
![]() |
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Draga Korijenko, šetala sam tvojim vrtom i evocirala lijepe trenutke koje smo proveli na tvojoj hacijendi i uvijek se rado sjetimo toga dana
![]() ![]() Lijep pozdrav tebi i tvojima i slikaj nam malo jeseni na tvojoj hacijendi. ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Kak nas ne bi razveselila, uljepšala si mi ovaj siv i tmuran dan! Perunike su prekrasne, neke boje su stvarno specijalne. |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
perunike su predivne
![]() |
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
![]() ![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() Za danas toliko, nadam se da sam vas uspjela razveseliti sa ovim šarenilom
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3435363738 203> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |