Adenium obesum - Pustinjska ruža |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 222223224225226 407> |
Korisnik | |
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
marsha ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 17 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 576 |
Bebolina, hvala.
Stalno nešto novo naučimo, zbog toga adeniumi i jesu zanimljivi. ![]() |
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
Bebolina, gledajući sliku izgleda kao da su sjemenke prazne ?
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Neka je i osam,glavno da ih ima |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
marsha ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 17 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 576 |
Bebolina, čestitam!!!
![]() Sigurno je gušt. |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
osam je osam, zamislite osam biljaka! to je preko nekoliko!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Ma da je i samo jedna jedina, ja bih svejedno bila zadovoljna. Ipak je to moja prva mahunica s kultivara
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Bebolina, čestitam na sjemenkama, ali i na mnoštvu krasnih cvjetova kojima su te adeniumi nagradili! Mogu zamisliti kako sada guštaš!
![]() |
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Sjemenkice imaju neke "propelere" na sebi ? Bebolina, ni slučajno kihnuti u njihovoj blizini !!!
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
bebolina...ja sad prvi puta gledam sjemenke adeniuma, baš su slatki mali padobranci, veselim se s tobom
![]() |
|
![]() |
|
Hvala vam cure na čestitkama
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Drago mi je da su tvoji bebolinci dobili male buduće bebolinčice.....
![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
jankić ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2012 Status: Offline Bodovi: 105 |
Bok svima,evo ovo je prvi forum na koji sam se prijavila motivirana ovim predivnim biljčicama.Nisam nikad imala adenium,nadam se da ću ga nabaviti što prije.Može li mi netko reči gdje se može kupiti sjeme-nisam vidla u vrtnim centrima?
|
|
uživaj u mladosti,nikada nećeš biti mlađi nego što si danas
|
|
![]() |
|
@jankić, dobro nam došla
![]() Sjeme adeniuma možeš nabavit na njuškalu, aukcijama i e-Bay-u, u našim ga sjemenarnama nema. Ponekad je moguće naići na gotove biljke u vrtnim centrima bauhaus, baumax i mbm
Sretno
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
jankić ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2012 Status: Offline Bodovi: 105 |
Hvala nadobrodošlici,nisam kupovala preko ebaya,a na njuškalu ću svakako pronjuškati.Svakodnevno do dugo u noć proučavam sve živo cvatuće i zeleno.Svaki dan naletiš na cvijet koji te ostavi bez daha i poželiš imati bar po primjerak od svakog
![]() |
|
uživaj u mladosti,nikada nećeš biti mlađi nego što si danas
|
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
jankić,dobrodošla
![]() ![]() |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
jankić na pravom si mjestu za uživanje i divljenje.dobro nam došla
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 222223224225226 407> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |