Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Sukulenti i kaktusi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Adenium obesum - Pustinjska ruža
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Adenium obesum - Pustinjska ruža

Odgovori Odgovori Stranica  <1 224225226227228 407>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Studeni 2012 u 21:38
Moon slažem se sad će biti na popustu i u pravili ja ih oko Božica kupujem za na proljeće sadit , moji kažu da sam prolupala kad ih donesem kući vani hladno a ja nosim cvjetnjake, nije vijeme ali je za novčanik.
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Studeni 2012 u 21:41
Moon nožda nisu slikani iz pravog kuta ali dosta su široki a korjen kad sam ih podizala doseže do samog dna pa  mislim da niži za ove baš i nisam sigurna.
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Studeni 2012 u 21:41
aralija....tako sam kupila gotovo sve cvijetnjake od terakote
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12672
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Studeni 2012 u 21:42
Originalno poslano od člana aralija aralija napisao:

Moon slažem se sad će biti na popustu i u pravili ja ih oko Božica kupujem za na proljeće sadit , moji kažu da sam prolupala kad ih donesem kući vani hladno a ja nosim cvjetnjake, nije vijeme ali je za novčanik.
HahahahaClapClapThumbs%20Up
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Studeni 2012 u 21:47

Moon nožda nisu slikani iz pravog kuta ali dosta su široki a korjen kad sam ih podizala doseže do samog dna pa  mislim da niži za ove baš i nisam sigurna.

ma tvoji su super, to sam pisala za marshine

bebolina....aralija.....prošle godine Pev...jebio totalno pogodan za zimsku kupnju i novčanik je bio sretan, no sad nekako nemaju neku ponudu pa ne znam baš da će biti nešto povoljno a zgodno, no nikad se ne zna, možda nešto i bude

Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Studeni 2012 u 21:51
Kod nas u Zadru u Pevecu  ponuda dobra  ( i ove su iz Peveca)samo čekam trenutak he, he, he
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Studeni 2012 u 21:51
Jedine teglice od terakote koje sam našla proljetos, moji su adeniumi ispunili korijenom. Bojim se kad ih budem idući put presađivala kako će blesavo izgledati. Sutra ću jednog iskuferiti da vam pokažem
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
marsha View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 576
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje marsha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Studeni 2012 u 21:53
Reznicu sam posadila u tak širu al ne previše plitku posudu i mogu reć da je korijenje skroz ju ispunilo. Da je plića ne bi stao u teglu.
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Studeni 2012 u 21:55
zato ti tako lijepo cvjetaju
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Studeni 2012 u 21:58
marsha....jesi li podizala reznicu-adeniumkad se tako lijepo raskorijenila
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Studeni 2012 u 22:03
Originalno poslano od člana moon moon napisao:

zato ti tako lijepo cvjetaju
To da, ali zamisli kad ih na proljeće budem podizala a oni potpuno nestabilni?? Još ću ih morat sidritLOLTongue
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Studeni 2012 u 22:05

Kod nas u Zadru u Pevecu  ponuda dobra  ( i ove su iz Peveca)samo čekam trenutak he, he, he
Ajde javi kad bude taj trenutakLOLLOLTongue nemoj da moram kampirati pred pevecom, ipak mi je to 40 km u jednom pravcuLOLLOLBig%20smile
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Studeni 2012 u 22:09
aralija...kod nas nisam vidjela takve cvijetnjake, a baš su krasni, jesi ti njih bojala ili takve kupila?
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Studeni 2012 u 22:11
bebolina...možeš ih usidriti kod mene LOLLOLLOLWink
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Studeni 2012 u 22:19

bebolina...možeš ih usidriti kod mene LOLLOLLOLWink
smile156smile96
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2012 u 08:17
ove moje sam kupila i mbm-u. da razjasnom u nas mbm nije kao u vas. to je jedan staklenik od lokalalnog uzgajivača kojega je preuzeo mbm. ponuda je jadna i nikakva. osoblje totalne neznalice.
ove teglice su koštale siću nekih 9,00 kn. nisu imale rupice, mm ih je izbušio. više sam platila pjat za njih, 12,00 kn!
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
marsha View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 576
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje marsha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2012 u 08:24

marsha....jesi li podizala reznicu-adeniumkad se tako lijepo raskorijenila

moon, nešto malo sam izdigla, nema baš neko zadebljanje. Nego ostalo korijenje, ono tanje je otišlo skroz u širinu i duljinu, doslovno strši. Tako da je skroz ispunilo teglicu.
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2012 u 14:40

aralija...kod nas nisam vidjela takve cvijetnjake, a baš su krasni, jesi ti njih bojala ili takve kupila?
Moon ja ih bojam i to auto sprejem , oni su svi od gline crvenkasti
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2012 u 20:23
Dočekala i ja jedan cvijetić

Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2012 u 20:32
@kaktusićusmile71 veselim se s tobomsmile78
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 224225226227228 407>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,438 sekundi.