Adenium obesum - Pustinjska ruža |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 224225226227228 407> |
Korisnik | |
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Moon slažem se sad će biti na popustu i u pravili ja ih oko Božica kupujem za na proljeće sadit , moji kažu da sam prolupala kad ih donesem kući vani hladno a ja nosim cvjetnjake, nije vijeme ali je za novčanik.
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Moon nožda nisu slikani iz pravog kuta ali dosta su široki a korjen kad sam ih podizala doseže do samog dna pa mislim da niži za ove baš i nisam sigurna.
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
aralija....tako sam kupila gotovo sve cvijetnjake od terakote
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
ma tvoji su super, to sam pisala za marshine
bebolina....aralija.....prošle godine Pev...jebio totalno pogodan za zimsku kupnju i novčanik je bio sretan, no sad nekako nemaju neku ponudu pa ne znam baš da će biti nešto povoljno a zgodno, no nikad se ne zna, možda nešto i bude
|
|
![]() |
|
Kod nas u Zadru u Pevecu ponuda dobra ( i ove su iz Peveca)samo čekam trenutak he, he, he
|
|
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Jedine teglice od terakote koje sam našla proljetos, moji su adeniumi ispunili korijenom. Bojim se kad ih budem idući put presađivala kako će blesavo izgledati. Sutra ću jednog iskuferiti da vam pokažem
|
|
![]() |
|
![]() |
|
marsha ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 17 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 576 |
Reznicu sam posadila u tak širu al ne previše plitku posudu i mogu reć da je korijenje skroz ju ispunilo. Da je plića ne bi stao u teglu.
|
|
![]() |
|
zato ti tako lijepo cvjetaju
|
|
![]() |
|
marsha....jesi li podizala reznicu-adeniumkad se tako lijepo raskorijenila
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Ajde javi kad bude taj trenutak
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
aralija...kod nas nisam vidjela takve cvijetnjake, a baš su krasni, jesi ti njih bojala ili takve kupila?
|
|
![]() |
|
bebolina...možeš ih usidriti kod mene
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
ove moje sam kupila i mbm-u. da razjasnom u nas mbm nije kao u vas. to je jedan staklenik od lokalalnog uzgajivača kojega je preuzeo mbm. ponuda je jadna i nikakva. osoblje totalne neznalice.
ove teglice su koštale siću nekih 9,00 kn. nisu imale rupice, mm ih je izbušio. više sam platila pjat za njih, 12,00 kn! |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
marsha ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 17 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 576 |
moon, nešto malo sam izdigla, nema baš neko zadebljanje. Nego ostalo korijenje, ono tanje je otišlo skroz u širinu i duljinu, doslovno strši. Tako da je skroz ispunilo teglicu.
|
|
![]() |
|
Moon ja ih bojam i to auto sprejem , oni su svi od gline crvenkasti
|
|
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
@kaktusiću
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 224225226227228 407> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |