Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Lovrina okolina
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Lovrina okolina

Odgovori Odgovori Stranica  <1 9596979899 120>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Studeni 2012 u 23:22
I kod tebe kao da je proljeće  Clap Lijepe krizanteme, vidim i kod tebe pacifika cvate. Uvijek me nasmiješ s VŽ placom, tamo uvijek ima nešto interesantno, a nije ni skupo, bar ne kako je kod mene.  Bila sam u VŽ i žao mi što nismo išli na kavu, ali bila sam samo jedan dan i to na sprovod teti kod koje sam stanovala dok sam studirala. Doći ću opet na zimu, pa se vidimo.
život je more
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Studeni 2012 u 23:42
Lepi je još uvijek šareni tvoj vrtek, a lantanu (s malim l) valjda spremaš unutra preko zime da ne smrzne.
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
sunceeee View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1634
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sunceeee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2012 u 16:12
Originalno poslano od člana Free Free napisao:

Lovrek, znam da je teško odoljeti ponudi varaždinskih teta, to si već dokazala !!  Ali kam ti to misliš posaditi ??  Meni se čini da je kod tebe sve već puno !Zaista-gdje sadiš ??

Heheh, i ja se pitam kud će sve staviti.
Mislim da ćeš ipak malo po malo proširivati gredice, onako mic po mic tak da se ne skuži.   LOL    Wink
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega!   Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
Na vrh
11111 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2457
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje 11111 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2012 u 18:22
sve je lipo....a lišće me oduševilo...prekrasna slikica....stvarno
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2012 u 18:50
Lovrek, i ja sam  tu !!!!  smile219
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4174
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2012 u 22:01
Bokić, samo ću ukratko pozdravit i reći koju riječ svakoj dragoj cvjetnoj kolegici!
Aralija, upravo tako, od snijega podjetinjim i uživam u njemu...ne zovem ga još, al nek dođe...čekam ga sa lopatom...
dadinice, dvorište nije još lijepo...al bit će...Embarrassed...malo po malo!
...zelenu krizantemu i onu bijelu uz cilku, te još dvije od kojih je jedna nestala, a jedna tek pupa, sam kupila na placu po 1,50 kn po  sadničici u 8-9 mjesecu...mislila sam da neće biti ništ s njih ove godine...
Free, baš tak se igramo kad je suho, al nam magle sve namoče i onemoguće nam zezanciju!
antonija,Embarrassed u dvorištu prevladavaju žuti cveteki i iako ih nema puno vrsta mene vesele...tu je još lišće u svim nijansama od zelene, smeđe, narančaste, crvene, sive, žute...ima svoju čar, da!
mari, krizantema pored cikle, da...ovih zadnijh dva mjeseca mi je dan prekratak, i di ima mjesta, tu se nekaj posadi...u proljeće će na svoje mjesto...glavno da preživi!
lilie,pozdrav Belišću!
lantana, što se tiče cijena, valjda si u pravu, al...ti kad kupiš nešto, to ti se najčešće održi preko zime Tongue, a mi, Confused moramo nanovo kupovat!
...drugi put, ak ćeš doći tak na kratko i  po takvom zadatku u VŽ, javi, ak neću raditi, navigirat ću te do mene...od groblja do mene, ako je zeleno na semaforu, ni dvije minute!
...a za zimu, svakak se javi...svi te tu poštujemo i želimo te vidjeti!
anabistrica,lantanu spremam, al mi neće već par godina preživiti zimu...ne voli me!Cry
sunceee, mjesta će biti...sve veće grmoliko i "drvećasto" ću preseliti na "svoj grunt"...uskoro!
11111...lišće je magla "pofurila" i više nije baš tak ni lijepo, ni šuškavo!
free, smile219

Varaždin, stari moj grad!
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2012 u 22:31
ajd priznaj, jesi se malo provaljuškala u onom lišću ? J bih !smile159
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 5574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Prosinac 2012 u 02:17
Rijeka

Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Prosinac 2012 u 07:11
belica,zagreb
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12672
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Prosinac 2012 u 17:01

.

Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Prosinac 2012 u 20:35
Christmas%20Candle
Sretan i blagoslovljen Božić
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1303
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Prosinac 2012 u 10:13
Sretan Božić smile145
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3106
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Prosinac 2012 u 17:41
Prosetah,kroz tvoju okolinu sta reci ljubav na sve strane,adeniumi,orhideje,ljubicice jagode grozdje,,,,nova hrizantema,prelepa,lespedesaClapma ne mogu se setiti svega ...ali orhideje...a tegle-saksije sa salveta tehnikom me odusevila prosto za ne verovati...sve pohvale uzivala sam u tvom vrtusmile94
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Prosinac 2012 u 16:09

Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Prosinac 2012 u 20:04
sretna i beričetna 2013 godina
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Prosinac 2012 u 20:11
Sve najbolje, cijeloj obitelji puno sreće, ljubavi i zdravlja želim od srca!
A malenom Lovreku želim da mu se ispuni želja, pa da mu Nova godina donese seku (ili brata)

Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
vijolica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vijolica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Prosinac 2012 u 22:03
Sretna nova godina!
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3106
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Prosinac 2012 u 22:35
Na vrh
Jaca123 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1482
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Jaca123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Prosinac 2012 u 23:40
Božićne%20slike%20animacije%20download%20besplatne%20e-card%20čestitke%20Christmas
Na vrh
tačkaćica View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 245
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tačkaćica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Prosinac 2012 u 23:53
Prošetala, uživala.Cvijetna nova!!!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 9596979899 120>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.