Jani - upoznajte me.... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 63> |
Korisnik | |
crvena dalija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 526 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hoćeš reč da je to salveta sa tim uzorkom pletenja ja sam tehtijela pitat kak si uspijela napravit dekupaž preko pletenja , sve je super ali ovo je savršeno
|
|
DA BI ČOVIJEK BIO SRETAN NIJE VAŽNO DA PUNO IMA ,NEGO DA MALO TREBA....
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Evo mene opet s novim slikama: Nedavno sam u Chemacu kupila ovaj preslatki kalup za gips. U originalu ima cvjetiće oko brojčanika i na vrhu, ali mi to za nadolazeće blagdane nije pasalo pa sam nakon odljevanja pobrusila te cvjetiće i napravila ovo:
![]() Unutarnji dio sam radila s 2k.....
Ponovno sam radila još jedne podloške, imaju dva lica....ovo je prva strana. U kompletu sam napravila i jedan veliki podložak koji može poslužiti za neki bokal (s kuhanim vinom....), bocu i sl.....
![]() A ovo je druga strana:
![]() Za kraj ovog jutarnjeg pokazivanja sam ostavila ovaj podmetač koji je meni najljepši. Poseban je samo zbog motiva ove salvete koju sam neki dan dobila od rođake iz Njemačke. Motiv još nisam vidjela :) Kao i ove podloške i njega sam radila u cjelosti jer mi je šteta bilo što čupkati - sama po sebi salveta mi je predivna.
![]() Uz ovaj podložak sam radila i jednu malu vješalicu za sitnice u kuhinji (ili bilo gdje.....), pa još par stvarčica ali to ću vam postaviti slikice poslijepodne....
|
|
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Gabriel Jose Garcia Marquez |
|
![]() |
|
crvena dalija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 526 |
Istina da su naši muževi tolerantni ali nije kod tebe to več si ti puna ideja i kreativnosti i ja sam doma i po cijele dane ali ni makac
![]() |
|
|
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Hvala još jednom svima
![]() Tea luna - ima puno istine u ovome što si napisala....
![]() |
|
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
|
![]() |
|
tea_luna ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 182 |
Sve je prekasno...sretno s prodajom
![]() eto..da bi žene radile ovakve divote..moraju imati i dobre muževe... ![]() < ="text/" ="" ="/B1D671CF-E532-4481-99AA-19F420D90332/netdefender/hui/ndhui.js?0=0&0=0&0=0"> |
|
![]() |
|
Hvala ti Okić
![]() Prošle godine ih je bilo u Offertissimi, možda i sada ima....
|
|
|
![]() |
|
Okić ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 796 |
Draga Jani, zaista si poticaj! Baš lijepo! Gdje si nabavila držače za tanjure, trebam ih zasebno, ne sa tanjurom.
![]() |
|
![]() |
|
Drage moje - svima vam od srca zahvaljujem
![]() Možda vam se samo čini kako je toga puno jer jako dugo nisam mogla stavljati slike.....ali u svakom slučaju, radim zaista punom parom. Nadam se da će se uspjeti i prodati dosta toga. I ima puno toga jer sam radila sve male i jeftinije stvarčice, sve u nadi bolje prodaje
![]() Razlika između mene i vas svih je vjerojatno i ta što ja nemam drugih obaveza.....ne radim, djeca su mi se razišla pa zaista imam svo vrijeme za sebe i muža. Muž mi je super
![]() |
|
|
![]() |
|
super je sve ,ti si zbilja u kreativnom zanosu,sretno sve prodala
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Nije mi jasno.Koja količina!!WOW!!A ja danima petljam po dvije stvari.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
O vrijedna ženo! I tebi treba odlikovati za vrijednost. Pa kad si stigla toliko toga napraviti?
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
![]() |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
Wow!!! Koliko radova i neznas sta je od cega ljepse...
![]() |
|
![]() |
|
leptirek ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 16 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 209 |
![]() Stvarno eksplozija radova ![]() Svaka čast ![]() |
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
nemam riječi, sve je predivno
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
krasno,ne znam sta bih izdvojila,mozda,odlijeve u koje sam zaljubljena,narukvice su mi isto tako lijepe,kad ih gledam,pozelim da i ja koju uradim.
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Ovo je moja stara narukvica, preuređena....
![]() ...pa onda ove dvije,: uža je također neka stara, stara drvena drečavo žuta narukvica sa zakovicama koju nikada nisam nosila. Vidjela sam negdje, ne znam sada više da li ovdje ili na fejsu kako cure rade s alu-folijom i palo mi je na pamet da ju pokušam dovesti u nekakvo izdanje prihvatljivo za nošenje i moram priznati da sam zadovoljna.
Ova druga, debela je kupljena drvena baš za preuređivanje, tzv. sirovo drvo..imala sam ovaj komad čipke koji je čekao ovakvo nekakvo preuređivanje:
![]() Još jedna preuređena dupla vazica:
![]() Radila sam i suvenire Zaprešića:
![]() ![]() Opet podlošci, ovaj puta u crno-bijeloj varijanti filmskih diva 50-tih i 60-tih. Snaha se oduševila pa sam im poklonila..... I one imaju "dva lica":
![]() ![]() ![]() Prijateljica je ovu vazu htjela baciti jer je vrlo nepraktična za pranje pa sam joj ju preuredila....
![]() Ja sam se već umorila od stavljanja slika a vjerujem da je i vama sada već stvarno dosta......
Nadam se da nisam duplirala slike :)
|
|
|
![]() |
|
Radila sam i podloške za čaše u par varijanti (upravo mi je u izradi još jedna tura....slikice kada budu gotove..)
![]() ..malo detaljnije....
![]() Radila sam ih s "dva lica", odnosno i s jedne i s druge strane imaju motive, različite....
![]() Onda jedne u malo drugačijoj izvedbi:
![]() I oni imaju "dva lica"...
![]() Da razbijemo malo monotoniju....opet malo svijećnjaka....
![]() Isti taj, ali s druge strane sam radila šablonom:
![]() ![]() Ovaj mi se jako dopao i slikala sam ga sa svih strana jer mi je svaka strana draga:)
Od jako drage fejs prijateljice sam dobila ovu vazu i preuredila ju u blagdanskom, zimskom ruhu:
![]() Kuglica sam radila u nekoliko varijanti:
![]() i ovakve....
![]() ![]() Svijećnjake u crno-bijeloj varijanti:
![]() Sat - poklon bratu i šogorici:
![]() Gipsani odljev - sličica:
![]() ![]() Plastične kuglice - rađeno s unutrašnje strane:
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Lily - oprosti što ti nisam odgovorila na tvoj upit, ma slobodno ti kopiraj što god želiš.....zato i stavljamo ovdje slike da jedne drugima damo ideje što i kako raditi....Nisam odgovorila prije jer me nešto komp "zekao" pa nisam duže vrijeme ništa uglavnom niti komentirala....
|
|
|
![]() |
|
A sada ponovno krećem sa slikama:
Jedna mala slika rađena 2k tehnikom...
![]() Radila sam i narukvice:
ova je rađena tehnikom čipke (umjesto šablone koristila sam komad čipke)
![]() a na ovoj je ručno rađena čipka, zalijepljena i onda bojana i patinirana...
![]() Ovu sam nazvala Zimska vješalica....
![]() ....pa onda opet malo kuglica .....
![]() Radila sam i nekoliko slika s anđelima i molitvom....(Gogs hvala ti još jednom, imaš pusu za ovog anđeleka :)))
![]() ![]() ...malo tanjura....ovaj puta sam ih radila s rižinim papirom kao završnim slojem pa su "prozračni" i baš mi se dopao taj način (hvala Elza-Buba na savjetu!)
![]() ![]() |
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 63> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |