Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Anđelkin vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Anđelkin vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 4950515253 114>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2719
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Studeni 2012 u 17:08

Uploaded with ImageShack.us
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Studeni 2012 u 17:09

Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Studeni 2012 u 17:11

Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Studeni 2012 u 17:12

Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Studeni 2012 u 17:13

Uploaded with ImageShack.usI pripremljeno misto za 16 novih
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Studeni 2012 u 17:47
Prekrasne su ti kraljice,sad ću malo u tvojima uživatiTongue ,jesi li posadila nove ružice i kakve si kupila?Tongue
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Studeni 2012 u 18:13
krasne ruže imaš, draga Anđelka, a bome i veliki vrtSmile
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...

zagreb
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Studeni 2012 u 19:07
Originalno poslano od člana mali kaktus mali kaktus napisao:

Prekrasne su ti kraljice,sad ću malo u tvojima uživatiTongue ,jesi li posadila nove ružice i kakve si kupila?Tongue

Hvala m.kaktus sada i jesu najbolje,tvoje-moje već imaju pupiće naveliko.
Naručila sam u Viraga : Elle ,Kristov jubilaj ,Remy Martin ,Big purple ,Aqua ,Aruba ,Maharani ,Melodi parfem ,Mondiale ,Doubledelight ,Golden Monica ,Imperatrice Farath ,Nostalgie ,Monica.
 Imam pravo još na tri sadnice a moš mislit neznam koje bi?
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Studeni 2012 u 19:12
Originalno poslano od člana Retriver Sara Retriver Sara napisao:

krasne ruže imaš, draga Anđelka, a bome i veliki vrtSmile

Hvala R. Sara,to je samo dio vrta.Zapravo taj dio je samo za krizanteme a ostatak za sve i svašta odnosno povrtnjak.
Na vrh
Jaca123 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1482
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Jaca123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Studeni 2012 u 20:09
Dobro,vidim ja da sam vam glavna jutarnja Pikaso smile164zabava,ma nek vam bude,Anđo ruže su fantazija,da bar ja imam mjesta Cryuživaću u tvojimasmile93
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Studeni 2012 u 20:22
Originalno poslano od člana anđelkad anđelkad napisao:

Originalno poslano od člana mali kaktus mali kaktus napisao:

Hvala m.kaktus sada i jesu najbolje,tvoje-moje već imaju pupiće naveliko.
Naručila sam u Viraga : Elle ,Kristov jubilaj ,Remy Martin ,Big purple ,Aqua ,Aruba ,Maharani ,Melodi parfem ,Mondiale ,Doubledelight ,Golden Monica ,Imperatrice Farath ,Nostalgie ,Monica.
 Imam pravo još na tri sadnice a moš mislit neznam koje bi?

Mogu si misliti da više ne znaš koje bi naručila,ako nemaš kupi čajevku Tineke,neće ti biti žao.
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Studeni 2012 u 21:54
E, sad dolazi do izražaja razlika u klimi između mora i kopna. Ruže su ti prekrasne za razliku od mojih jadnica koje propupaju ali od magle, kiše i niskih temperatura pup istrune prije nego se otvori.
Neka ti što duže cvatu, a ti ih opet slikaj pa da uživamo u njima skupa s tobom.
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Studeni 2012 u 22:29
Krasan ružičnjak Clap
život je more
Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Studeni 2012 u 06:35
Kakva promenada ruža smile71... jako lijepo draga
belica,zagreb
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Studeni 2012 u 20:06
Originalno poslano od člana anđelkad anđelkad napisao:

Evo Ružo vatromet boja počinje

Poslije svih naših želja da svaka biljčica ode od tebe i napuni ti novčanik zbilja očekujem sličicu mjesta gdje su bile i lončanice i sadnice !! Je si li sve ispraznila Anđo !!  Nadam se da jesi !Embarrassed
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Studeni 2012 u 12:34
smile149
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Studeni 2012 u 13:16
uh ... anđo čime ćeš ti nas još zadiviti.
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Studeni 2012 u 16:08
Anabistricasmile78
Lantanasmile78
Belicasmile78
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Studeni 2012 u 16:11
Hvala svima koji su željeli da se ovaj teren "oslobodi tereta" krizantema, Free tu su bile lončanice

Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Studeni 2012 u 16:14

Uploaded with ImageShack.us i prazan vrt,nažalost premokro je pa se nije moglo pripremit za idući turnus nečega...bilo čega
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 4950515253 114>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,328 sekundi.