monsterin eko povrtnjak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 96979899100 138> |
Korisnik | ||
Fiki ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Dobra vecer raja sta je to nema vas veceras ? Ništa od chata!
![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
|
Dobra vecer raja sta je to nema vas veceras ?
![]() |
||
![]() |
||
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
|
Ma da bi ja radije ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
|
Da Dmirce , idemo na
![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
dmirce12 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3162 |
|
Sad kad smo
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Nema više krušaka,a koliko sad ima snijega, nemam pojma
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Fiki ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
|
Monstera ima li još krušaka,koliko cm snijega ima kod tebe!
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Pustolovko moja, ne treba ti biti krivo, lijepo dođi na kruške!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
|
Monstera sto mi krivo kad udjem u tvoj vrt odma naletim na tvoje socne kruske,oci ispadose
![]() ![]() htjela sam reci da se ova sorta kod nas u Bosni zove Jerbasma ![]() |
||
![]() |
||
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
|
ne sekiraj se
|
||
![]() |
||
|
Još ću pogledati da li se može išta uzeti što bi valjalo za cijep.
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
|
ne brini, ako nema, nema nikom ništa.
|
||
![]() |
||
|
Gt,Hvala ti draga!
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
Wizardice
![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
|
Da ne tražiš to ti je to :
http://www.scribd.com/doc/69461858/Tomislav-Jemric-Cijepljenje-i-Rezidba-Vocaka |
||
![]() |
||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
|
Imaš knjigu tu postavila je Sanja123 u literaturu pod online knjige o voćarstvu... Knjiga se zove cijepljenje i rezidba voćaka od Tomislav Jermić, tamo ti je sve objašnjeno |
||
![]() |
||
wizardica ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2011 Lokacija: od vamo...tamo Status: Offline Bodovi: 2140 |
|
...znaš da ću svratiti kad mi vrijeme dozvoli, malo sam u okupiranom periodu, al svrnem na trenutak...i puuuuno hvala za info o kruški, sad sam sretna
![]() ![]() |
||
Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
|
||
![]() |
||
|
Belinice moja! ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
Gt, nije nikakav problem niti cijena u pitanju....Nego moraš mi objasniti što ja trebam uzeti sa te kruške, tj. kakve grančice i koje dužine, kakav rez treba biti? Problem je u tome da ta kruška ima već jako stare grane i ja ne znam što treba uzeti za kalem....Oprosti što sam na tom području totalni tutlek.... ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
Wizardice Dobro mi došla!
![]() ![]() A ako se ne varam Milica je identificirala ovu krušku tu negdje koja stranica naprijed...No sad da se ne traži, evo ja ponavljam....Kruška se zove Kaluđerka i Puno Hvala Milici što je odgonetnula moju nekoliko godina staru želju da saznam ime ove divne kruške... ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 96979899100 138> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |