Bergenijino cvijeće |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 67> |
Korisnik | |
nera ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 159 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
prekrasno.
|
|
Life is like box of chocolate...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
stephanotis ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 569 |
Draga Bergenija i Vera, kamenjari su vam predivni. Pošto ja imam balkon, mogu samo sliniti nad vašim divotama... BRAVO.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Cure pa moram ponovo reću prekrasno.
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
evo konačno i mog mini kame |
|
![]() |
|
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Nemogu vjerovati da sam uspjela poslati sliku.shasha mnogo ,mnogo ti hvala na pomoći.
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Evo me, I'am back.
Čestitke pravim forumašima koji svakodnevno stignu pogledati i sudjelovati u svom "najboljem" forumu cvijeća! Ja sam nešto sporija i ne stižem sve to!.
No, kod mene je sve u cvatu i uživam u svom malom "raju cvijeća"
To najbolje dokazuje ova sličica- spoj saponarie i cerastiuma;
![]() ... ili ovaj spoj gypsophile i saponarie;
![]() ...irisi su u punom cvatu;
![]() ...kao i ovi karanfilići (a tek kako lijepo mirišu);
![]() ...armeria iliti babina svila cvate zapletena sedumom. Ne da se - bravo!
![]() ... krvavac diže visoko svoje glavice;
![]() ...smokva odavno presušila, a meni se smilila
![]() Priznat ćete da joj ova nova uloga odlično pristaje;
![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
odlićna nova uloga za staru smokvu a i ostalo je prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Bravo! Baš si lijepo okitila drvce!
|
|
![]() |
|
ANIKA ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 131 |
prekrasan ti je kamenjar a tek smokva !
|
|
anika
|
|
![]() |
|
stephanotis ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 569 |
Sve je skupa tooooooooooooooliko divno da nemam teksta. Vidi se da uloženo puno vremena, truda i LJUBAVI.
Slike su preprepredivne
![]() |
|
Ja sam dijete sreće
|
|
![]() |
|
katruža ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Kolovoz 2007 Status: Offline Bodovi: 787 |
Jako lijepo, vjerujem da uživaš !
![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Hvala vam, drago mi je da vam se sviđa.
Danas je kod napokon bilo sunčano. Uzela sam fotić i poslikala zvončike koje su sada prekrasne.
Ljubičaste;
![]() |
|
![]() |
|
I bijele u kombinaciji sa ljubičastim;
![]() |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Što mi uradi sa slikicama zvončike, predivna mi je, a nikako da si je nabavim!
Nadam se da ću naći neku na Flora artu u srijedu. ![]() |
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Baš htjela reči da je zvončika koju sam imala gecrknula i da se nadam da je Andrei opstala, a kad tamo - šmrc- ni tebi niš od nje!
|
|
![]() |
|
Ne znam curke zašto imate problema sa zvončikama, kod mene rastu k'o korov i šire se velikom brzinom.
Posebno ova bijela cijeli kamenjar mi prekrila.
Dođite kod mene u Istru i evo vam zvončika koliko želite!
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
bergenija, zvončići su super, a plavo bijela kombinacija uvijek me oduševi, ali ja ne bih bila ja kad ne bi primjetila predivne irise i još ljepši zid iza njih.
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Bergenia,ja sam jedne godine kupila te zvončike.Sad baš cvatu i ok se drže no samo ok.Gdje su tvoji posađeni,izgleda da ovom mom ne odgovara mjesto.Cvate on no mislim da se baš i ne širi previše.Da ga stavim na cjelodnevno sunce(sad ima sunca samo popodne)?
Naravno da ti je cvijeće fenomenalno
![]() |
|
![]() |
|
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
|
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 67> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |