Kiki-Moja utjeha |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8788899091 112> |
Korisnik | |
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
evo da odmah utažim znatiželju...
![]() neće biti ništa spektakularno, već sam nešto sprčkala s epoksijem - ili nisam potrefila omjere ili nisam dovoljno dugo ostavila da se zgusne prije zalijevanja... nadam se samo da će se ipak stisnuti... ![]() ![]() u Zg Lumosu već dugo nema Finiture, tako da sad radim s nekakvom dvokomponentnom smolom... |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
crvena dalija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 526 |
Juče valjda juče sam vidla u galileu nešto jako zanimljivo dvokomponentno ljepilo ima ga u Bau-nekom prema onom što su rekli funkcionora ko ona stakolosmola istisneš obje komponente pomiješaš nanos i sačekaš 30 min da se nstvrdne i to je to oni su ljepili auto za auto ali samo ljepilo ima iste karakteristike poput smile ,dvije komponente čvrstoču prozirnost i sve ostalo morat če probat
![]() |
|
DA BI ČOVIJEK BIO SRETAN NIJE VAŽNO DA PUNO IMA ,NEGO DA MALO TREBA....
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
![]() ![]() ![]() |
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
leptirek ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 16 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 209 |
Ma kuglice su mi vrhunske
![]() |
|
![]() |
|
Za plesnu školu gdje je sve u lila boji.Šteta što se ne vidi gliter,a ima ga stvarno dosta.
|
|
|
|
![]() |
|
crvena dalija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 526 |
JA GLASAM ZA NAUŠNICE DIVOTA sviđa mi se i držač salveta
|
|
|
|
![]() |
|
Okić ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 796 |
Volim plavo!
![]() |
|
![]() |
|
Držač je još od bake.
|
|
|
|
![]() |
|
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
laaaaajkaaaaam... ![]() sve... ![]() |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
![]() |
|
![]() |
|
Mamina ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 432 |
Naušnice su
![]() |
|
![]() |
|
mren ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 25 Rujan 2012 Status: Offline Bodovi: 202 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Zahvaljujući Sariti iz Mostara mi je uz ostale stigla i ova preslatka salveta.Odmah sam dobila ideju.Nisam se mogla strpiti ni sekunde.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Ovo je super!
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
Predobro
|
|
|
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Krasno je sve
![]() |
|
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Gabriel Jose Garcia Marquez |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
ove su doze moja patnja poput skupe torbe u izlogu gledaš diviš se i znaš da nikad neće biti tvoje
![]() |
|
|
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
I meni su ove dozice preslatke - gledala sam neki dan u onim dućanima s jeftinim stvarima ali ovakve nemaju.....ove "strukirane" su mi posebne, a još ovako uređene....bombončeki
|
|
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Gabriel Jose Garcia Marquez |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8788899091 112> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |