wiz povrtnjak u malom |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 68> |
Korisnik | |
wizardica ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2011 Lokacija: od vamo...tamo Status: Offline Bodovi: 2140 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ma kakvi, neznam ti ja to, radije poklonim...bum i tebi utrpala iduću godinu..kolko ti stane u auto
![]() ![]() |
|
Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Ufffff obožavam jabuke, ne samo za jesti ih kao voće, nego su mi jako fine za kolače preko zime...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Gibam ti sad draga, doći ću ti opet ovdje!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
wizardica ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2011 Lokacija: od vamo...tamo Status: Offline Bodovi: 2140 |
puuuuusa..pappaaa
![]() |
|
|
|
![]() |
|
SORTE
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Fiki ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Molila bih jednu, onu sa srednje slike iz gornjeg reda, baš mi privlačno izgleda.
A može i nekoliko onih za štrudlu. Treba štrudlu napraviti da nam Fiki ne padne u trans od gladi!!! |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Fiki ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Wiz, kod tebe pravo bogatstvo i voca i povrca, blago tebi. Kod mene, od 4 jabuke, 2 pojeli strsljeni, svih 10-ak oraha odnesla vjeverica, maline se posusile, ljesnjake pojeli djetlici, a od kruski ove godine niti jedna. No zato bu druge godine obilje.
![]() |
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
..evo još ova sorta mi je promakla:)slatka, sočna i mirisna, ona prva nestane..
![]() ...evo dadinica i ona iz sredine i ova za tebe:) Carol...i meni su vjeverice znale pobrati lješnjake...uvijek smo mislili da nam netko od susjeda otuđmani, najradije jedu crveni a bijelei tek na kraju.Tako smo jedne prilike iznenada došli na grunt, spustili se prema lješnjacima a kad ono torpedo iz grmova se stuštio u bijeg..naravno..tete vjeverice bile u akciji. sad ti mi njih preduhitrimo, jadne i tužne samo skakuću oko lješnjaka ne bi li kojeg našle.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
..peršin mi nijie je bio nešto veliki,al bilo ga je zaista puno
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
sta danas vidih pa jel to normalno?? crvene maline se crvene zrele po drugi put!! mislim nije lose to vidjeti,ali vrijeme je pobudalilo stvarno.
Viz.dobar ti taj sitni persun imas ga more ![]() |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Wiz, jabuke u ocat i sok. Sok samo istisni i pasteriziraj u flašama. Ima jedan fini gusti sok od mrkve i jabuka, za deset je. Evo recepta :
SOK OD MRKVE I JABUKA 1 kg mrkve 1 kg jabuka Oboje očistiti i izgratati. U to staviti dva litra vode te 10 dkg limunske kiseline (može i manje), pa ostaviti 24 sata da stoji. Isijediti kroz gazu. Izmjeriti količinu i na litru staviti 1 kg cukra, te stavite jedan konservans. Opet ostaviti 24 sata uz povremeno miješanje. Nakon toga staviti prokuhati. I sok je gotov, jako ukusan i puno zdravijih od onih u dućanu. Ovakav sok možete napravit i od samih jabuka samo omjer mora biti 3 kg jabuka i 1 1 litra vode. Ovo je recept sa neta. Radila sam bistri sok, tako da sam razrijedila količinu tekućine sa šečerom do te mjera da je bio ukusan za piće i nisam kuhala. Umjesto limuntosa sam stavila dva limuna razrezana na kriške i nisam stavila konzervans.Samo sam flaširala i pasterizirala na 70 stupnjeva sat vremena. Ćak nisam ni prešala masu, već sam samo ocjedila,a od ostatka sam napravila famozan pekmez. |
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
wiz, jel ti hrastov list zeleni ili crveni, ova u tegli izgleda kao malo crvenkasta, ili me to moje oci varaju. Mi imamo u vrtu zeleni, jako mi se svida ta salatica. Sta fali tvojem persinu, ja kad ga kupujem, nikad ne biram jako debele
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Sitni peršun je super za juhu, puniji i mirišljiviji od krupnog. Krupni je dobar za jela gdje se mora peršun dinstati, zato jer ga je lakše naribati.
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Stavi u oglase da prodaješ jabuke, prelijepe su i šteta ih je baciti u kompost. Vjerujem da će se naći kupci za zdravo voće.
|
|
![]() |
|
|
|
|
|
![]() |
|
imam ih oba dva..u tegli je crveni..
|
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 68> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |