ajamin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3536373839 145> |
Korisnik | |
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bravo za radove, a za vrt ne brini i ja stalno nešto presađujem dok se sve ne sredi bit će tako, a uostalom što bi mi radile da sve sredimo odjednom, ne bi bilo zanimljivo
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Uuuuuu, bauštela...nešto mi je to poznato samo ipak u manjim razmjerima ! Neka, bit će kućica lijepa i topla, a to ti je bitno.
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Ajama,dobro da se je počelo,znači mora se i završiti!
![]() A kada sve bude gotovo ,sa tobom ćemo i mi uživati.....kao i do sada. A biljkica će uvjek biti,
![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
ljudi moji nakon 2 mjeseca moja kuća gotova.dok preko vikenda počistim teren poslikat ću,a onda očekujem vaša iskrena mišljenja.neki ljudi su šokirani bojom,ali ja sam baš zadovoljna.isplatilo se
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Brzo je završilo, kod mene je to trajalo 4. mj. Nemoj čekati da počistiš već poslikaj pa svi znamo kako je kad je nešto radi, ne treba nama šminka već rezultati.
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Brzo je završilo, kod mene je to trajalo 4. mj. Nemoj čekati da počistiš već poslikaj pa svi znamo kako je kad je nešto radi, ne treba nama šminka već rezultati.
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
e neka je gotova, sigurno je krasno sad kad se završilo
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
krasno je i boja mi se dopada
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
![]() |
|
![]() |
|
Tko se to ajama čudi, boja je super , a tek kad skockaš sve, susjedi će samo zavidjeti. Preljepo draga.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Bit će još ljepše na ljeto dok procvjeta cvijeće....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
boja kuce je predivna ,zasto je neko sokiran bojom,predivna je ...a kad vidim ovaj tvoj crveni mocvarac pozelim da je vec proljece da sijem sjeme od svog /tvog ..prelijep je
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
krasno je ispalo
![]() |
|
![]() |
|
hvala vam svima.baš mi je drago da se još nekome sviđa.ja sam oduševljena.samo da ne potamni.mislim da ono što se suši još posvjetljuje
|
|
|
|
![]() |
|
kamelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
Bravo ajama,prekrasna kuća
![]() |
|
![]() |
|
Sretni smo ,kada nešto učinimo i zadovoljni,a i mi sa tobom.
Odabrala,veselu i toplu boju,uživaj što duže,meni je i to cvijeće preljepo
![]() |
|
|
|
![]() |
|
hvala belina ,kamelija
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3536373839 145> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |