Ksan & Bilje |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 38> |
Korisnik | |
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
predobra ti je ova zadnja slika, tako umirujuća, domaća....
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
bravo ksan
![]() |
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Mislim da je baš interesantno što ne znaš koje boje je koja ruža.... slatko iščekivanje!
A ako ti se raspored ne svidi možeš ih premjestiti slijedeće jeseni. ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
krasno
|
|
![]() |
|
ljiljus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
kod tebe kao u proljeće!!!!!
![]() |
|
Lipik
|
|
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
sve ti je lipo....a ljubičice wow ... moje ljubičice su pojele kornjače i sad ništa do proljeća
|
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
Ksan nema te dali si dobro
![]() |
|
![]() |
|
dmirce12 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3162 |
Ksan maca ispod palme baš je ljepo mjesto našla
![]() |
|
![]() |
|
Ljubicica1 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 17 Listopad 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4 |
E sada sam stvarno ostala bez teksta....samo mogu reći da sam ponosna na tebe i prijateljstvo s tobom... do neba... i da ću se truditi da te barem malo slijedim mada će to biti jako teško...svaka čast prijateljice
![]() |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Već me dugo nije bilo u tvom vrtu, a tu se radi punom parom. Sad se dobro odmori preko zime, a u proljeće će biti tu sve lijepo šareno pa ćeš uživati, a i mi svi s tobom.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Lijepi pozdrav svima i hvala na posjeti i lijepim riječima. Bome nema ni mene dugo, nakon dugo bolovanja ponovno počeh raditi i nikako da se sastanem sama sa sobom, nešto mi rano mrak stalno sam umorna a i bol još uvijek ne prolazi. Gdje je ljeto, toplina i moj prekrasan vrt
![]() Glikica, Monna, Anastazija, Moon, Ljiljus hvala na posjeti i dođite mi opet ![]() Dadinica ![]() 11111 pa njihovo vrijeme i je u proljeće znaju to dobro tvoje kornjače ![]() Blue sky dobro sam, malo mi je trebalo da se priviknem na novi režim života, mogla bi u mirovinu ![]() Dmirce to su moje dvije ljubavi ![]() Ljubica, volim te ludo moja ![]() ![]() Bistrica i ja se veselim proljeću i novom cvijeću koje sam dobila od vas, ne mogu dočekati ![]() |
|
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Znači nisam jedina koja bi proljeće....al bojim se da ćemo se naćekati. Zato uživam šetajući po tvom vrtu
![]() |
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Nekako ja svoj vrt ne doživljavam kao mjesto na kome vi možete uživati, meni on izgleda kao nedovršena priča bez početka i kraja ![]() Dijana hvala na posjeti i lijepim riječima ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
![]() Jesam ti rekla! Moje ti cvijeće (baš kao i ja) malo kasni u životu, ali... |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 38> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |