Naše vikendice |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 29303132> |
Korisnik | |
xenia64 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 752 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Evo još malo detalja iz moje vikendice:
Kola koja je mm uredio - prastara su - neki ih ljudi ukrašuju cvijećem ali to kod mene nije moguće, jer što god je u teglama ne opstane, a nemogu baš prijatelje gnjaviti da mi zaljevaju.
![]() Ja bih rekla da su ovo sanjke - dupla, ali mm kaže da su to vlačice, na kojima su se po snijegu vukla drva
![]() Stari plug prepoznajete
![]() Stolice ste već vidjeli, ali one idu uz ovaj stol, koji je pričvršćen na panju stare trešnje, koju smo morali odrezati.
Inače tu najprije dođe sunce, pa je to omiljeno mjesto mm i mene za ispijanje jutarnje kavice.
![]() jabuke su krcate, ima jedno 5- 6 stabala, valjda će ostati nešto
![]() Prijatelj roštiljmajstoj u akciji, ostali su zbrisali
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Bravo Triša! A da otvoriš neki turizam? Okoliš je već primamljivo sređen.
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Javljam se naravno iz vikendice u mjestu Skradnik n a tromeđi Like, G.Kotara i Korduna (ovo je za moguće nove čitatelje).
Znate li koja je vikendica najljepša, ili najbolje.
Ona koja se koristi, ona u koju se dolazi, ona, naravno oko koje se sadi cvijeće. Naša vikendica ima godišnje između 60 i 70 dana posjeta, znači više od dva cjela mjeseca provedemo tu, a to točno znamo jer od prvog dana mog dolaska ovamo a to je bilo na Valentinova 14.2.2001. vodimo dnevnik, pravi dnevnik, i svatko tko dođe ovamo mora nešto upisati.
Da ne dosadim htjela sam vam pokazati moj jučarašnji uradak:
Cvijeće koje sam sa riječkog sajma donijela za posaditi ovdje
![]() Neveni posađeni u kariolu, koju inače po zimi ispraznimo i spremimo u šupu
![]() Dalije crvene u polovici bačve, koja stoji na "trakaču"(služio je za prevoz bačvi s vodom, drva i slično.
![]() Druga polovica bačve, koja nema dno poslužila je za kozjak i osteospermum, iako ne znam dali će to biti trajno rješenje.
![]() Ima toga još, pa se javim ponovo kad stavim slikice.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Mjesto mi se čini baš idilično...blago se tebi možeš i na more i u gorje!!!
Post je odličan, zahvaljujući vama ja obiđem cijelu lijepu našu iz fotelje i to mi je baš fora!
I za kraj:
"Gdje čeljad nije bijesna- kuća nije tijesna" ... ne znam koliko vam je ovo poznato ali to je jedna stara uzrečica i stvarno je tako, nije bitno koliko je nešto nego kako se u tome osjećaš!!!
Čekanje se isplatilo...
|
|
![]() |
|
rijeka53 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
ha.....dobro da si sla va penziju da nis ne delas i da se odmoris
malimravmalimrav
![]() |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Baš sam danas u šetnji jednom od obližnjih šoderica našla gdje su nasuli šute, a tamo hrpa cigle!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Ma super ti je vikendica...što bi čovjek više mogao poželjeti!? A i ideje su ti originalne...nisam ni sumnjala!
![]() |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
Hvala trudim se i uživam u tome, stalno padaju neke nove ideje na pamet, ali ne mogu baš sve realizirati, pogotovo ne gore gdje sam jednom u 15 dana.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
Sve je tako praktično, skladno i uredno!!! Čestitke , Triša!!
![]() |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Bravo Triša, super ideja s ciglama
![]() |
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Jel ostalo još cigle za roštilj koji nebu nigdar?!?
Dođem ti pomoći delati još cvjetnjaka- ta cigla se ne bu raspala!! Donesem i ploču za roštilj kojoj ne treba podloga od cigli. |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Kad tad pronači ću ja Skradnik!!!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Andrea, naravno dobro si zapamtila 12 km od Ogulina, 5 od Josipdola - nekakva tromeđa, a mjesto je Skradnik (inače ga svi mješaju sa Skradom, koji je daleko poznatiji.)
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Triša, bravo za tvoje vikend odmarališta!!!!
Predivno je! Znam da sve to treba tako lijepo održavati, ali vidim da uz vrijedne ruke TM i tebe to uspijeva. Ovaj pogled iza makrame košarice (koja je očaravajuća) uopće mi ne izgleda kao da je u ogulinskoj okolici!!! ![]() Ups, pa jeli se ja to dobro sjećam da je Klek tamo najviši, a ostalo dosta ravno! Ili se varam!!! ![]() Cvjetnjaci od cigle su baš ![]() |
|
![]() |
|
A sada malo okućnice.
Kako mm stalno skuplja cigle od starih odbačenih termopeći u namjeri da jednog dana sazida roštilj, a taj dana nikako da dođe, posudila sam te cigle i od njih napravila nekoliko vrtića-cvjetnjak (nije se bunio).
![]() ![]() ![]() Našlo se mjesto i za jednu makrame-košaricu, koju mi je poklonila prijateljica pred 25 godina-sad je ispala baš zgodna.
![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Evo opet malo događaja iz moje "gorske" vikendice.
Unutrašnjost- s jedne strane kreveti na kat, s druge kauč, stol s klupicom, kredenca za tv i posteljinu i ormar, koji vizuelno djeli ss i db od kuhinje,
![]() S druge strane kuhinjski dio
![]() Nova soba preuređena od šupe- opet krevet na kat i krevet s ladicom u kojoj je još jedan ležaj.
![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Bravo! Šator u ovakvoj prirodi se isplati imati! Raj za dušu i tilo!
|
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Triša tvoje kuće odišu ljubavlju kao da su velike kao Versajski dvori, jasno je da život ne čine zgradurine već ljudi a ti si stvarno veliki čovjek ma što čovjek, VELIKA ŽENA,
![]() |
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
Bravo Triša, vikendice su preslatke, tako male i sasvim dovoljne za odmor u prirodi.....Moj muž je nešto malo imao u Zagorju, ali od toga više neće biti ništa....baš mi je žao jer bi bilo divno u penziji provesti "malo sim, malo tam"........
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 29303132> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |