Moji radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 79> |
Korisnik | |
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sve je jako dobro ali okvir ogledala je savršen. MOraš me podučiti kako naslikati onu špagicu na boci, malo sam pokušavala ali mi ne ide.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
tanja-66 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 589 |
Ogledalo je super, ma sve je super kao i uvjek u tvojoj galeriji
![]() |
|
![]() |
|
kokica ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 27 Studeni 2012 Status: Offline Bodovi: 24 |
Boca je famozna!
![]() |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Hvala Jani. Mislim .... tebi nešto objašnjavati ???? pa ti sve kužiš ko učiteljica kad joj klinci iza leđa nešto rade. Da, drugi sloj salveta da se iskoristi u potpunosti. Idemo u poduku - ti meni - ja tebi i zajedno smo jače. Sutra se diži ranije, eto mene u 8 sati na vratima.
|
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Wooooowww....ženo.....same divotice ;) Kako si samo sredila onu bocu - predivna je, morat ću na poduku kod tebe
![]() ![]() A ogledalce....ma što reći....prekokrasno (ovo mi je baš nekako simpa za napisati jer nemam inspiraciju reći nešto ljepše što bi odrazilo moje divljenje!)
Na ogledalu si koristila i drugi sloj salvete?
|
|
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Gabriel Jose Garcia Marquez |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
ogledalce koje će služiti kao podsjetnik jednoj djevojci na dio ljeta koji je provela u Londonu ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Još malo boca,za jednu Višnju čiji je suprug pekao rakiju od višnje ![]() ![]() ![]() i jedna daskica za njenu kuhinju ![]() ![]() u kompletu |
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Radovi su super, a nisi sama čekala dugo, i mene je moje vidjenje uništilo
|
|
![]() |
|
Mamina ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 432 |
Predivne si stvari napravila!!!!
![]() |
|
![]() |
|
hvala vam, a prvotna ideja je bila samo zaljepiti salvetu (suncokret i neku maslinu i to "ofrlje") tek toliko da se zna što je u kojoj boci - no ispalo je ipak drugačije i baš sam zadovoljna
Klara -i ja sam s idejom čekala skoro godinu dana |
|
![]() |
|
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
boce su preeeeeedoooooobreeeee... ![]() kad ih vidim, dobijem volju i ja probati... |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
![]() |
|
![]() |
|
crvena dalija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 526 |
![]() ![]() |
|
DA BI ČOVIJEK BIO SRETAN NIJE VAŽNO DA PUNO IMA ,NEGO DA MALO TREBA....
|
|
![]() |
|
Okić ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 796 |
Bravo Gogs, ponešto lijepog treba napraviti i za sebe! Odlično urađeno kao i uvijek!
![]() |
|
![]() |
|
tu sam !
pošto mi se dopala kutija za vrganje a i vrijeme je da sama sebi napravim nešto što ću koristiti (znači namjenski) ali i da sinovima olakšam odabir ulja nastalo je ovo : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() malo viša slikica ali neka se vidi sa svih strana |
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Ideju za gljive bum kopirala, iako nemam gljiva,jer ih ne smijem jesti.Dobre su ti te kutije. Kad mi Lana donese nove bum ti javila da ti donesem moje su okrugle.
|
|
![]() |
|
TaraBraun ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Prosinac 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 844 |
Sve mi se jako dopada, bravo
![]() |
|
Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
|
|
![]() |
|
Silvy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
Gogs,
sve pohvale za tvoje radove ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sad sam se zacrvenila od vaših pohvala- Ali zaista sam ponosna na ovu kutiju pogotovo jer je rađena baš za spremanje vrganja. Hvala vam moje "tete salvete"
|
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Evo i nje u velikom stilu natrag. Sve je super ali slike s vrganjima su definitvno No1.
|
|
![]() |
|
mren ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 25 Rujan 2012 Status: Offline Bodovi: 202 |
potpisujem, scenografija je super....a tek kutije .....super su mi te salvete ili što su već....takve nisam vidjela do sada....bajkovite su mi...
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 79> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |