Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - ajamin vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

ajamin vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3536373839 145>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Listopad 2012 u 10:37
Bravo za radove, a za vrt ne brini i ja stalno nešto presađujem dok se sve ne sredi bit će tako, a uostalom što bi mi radile da sve sredimo odjednom, ne bi bilo zanimljivo Wink
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Listopad 2012 u 08:54
Uuuuuu, bauštela...nešto mi je to poznato samo ipak u manjim razmjerima ! Neka, bit će kućica lijepa i topla, a to ti je bitno.
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Listopad 2012 u 09:02
Ajama,dobro da se je počelo,znači mora se i završiti!Wink
A kada sve bude gotovo ,sa tobom ćemo i mi uživati.....kao i do sada.
A biljkica će uvjek biti,Smile
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2946
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Listopad 2012 u 12:06
Originalno poslano od člana ajama ajama napisao:

ovi prkose hladnoći,nedaju se
prelijepi su ako bude sjemenki sačuvaj

Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2012 u 15:29
ljudi moji nakon 2 mjeseca moja kuća gotova.dok preko vikenda počistim teren poslikat ću,a onda očekujem vaša iskrena mišljenja.neki ljudi su šokirani bojom,ali ja sam baš zadovoljna.isplatilo se
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2012 u 17:54

Setnja tvojim vrtom,bila mi je jako ugodna,ovo mi je prekrasno,ali oni anđelići od 4-12,meni su naj.Clap
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2012 u 18:30

ljudi moji nakon 2 mjeseca moja kuća gotova.dok preko vikenda počistim teren poslikat ću,a onda očekujem vaša iskrena mišljenja.neki ljudi su šokirani bojom,ali ja sam baš zadovoljna.isplatilo se
Brzo je završilo, kod mene je to trajalo 4. mj. Nemoj čekati da počistiš već poslikaj pa svi znamo kako je kad je nešto radi, ne treba nama šminka već rezultati.
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2012 u 18:30

Brzo je završilo, kod mene je to trajalo 4. mj. Nemoj čekati da počistiš već poslikaj pa svi znamo kako je kad je nešto radi, ne treba nama šminka već rezultati.Wink
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2012 u 21:41
e neka je gotova, sigurno je krasno sad kad se završilo
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2012 u 12:58
evo to je to.nije još sve gotovo,ali za ovu sezonu je,još samo da se vrate obnovljene daske za balkone.dalje se nastavlja na proljeće dok se malo oporavimo (čitaj ponovčimo).

za razliku od ovoga

Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2012 u 15:23
krasno je i boja mi se dopada Thumbs%20Up
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2719
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2012 u 17:13
smile141 i boja je super!
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2012 u 19:33
Tko se to ajama čudi, boja je super , a tek kad skockaš sve, susjedi će samo zavidjeti. Preljepo draga.Clap
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2012 u 19:36
Bit će još ljepše na ljeto dok procvjeta cvijeće....
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3340
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2012 u 19:38
boja kuce je predivna ,zasto je neko sokiran bojom,predivna je ...a kad vidim ovaj tvoj crveni mocvarac pozelim da je vec proljece da sijem sjeme od svog /tvog ..prelijep je
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...

Vir
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Prosinac 2012 u 23:59
krasno je ispalo
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Prosinac 2012 u 07:54
hvala vam svima.baš mi je drago da se još nekome sviđa.ja sam oduševljena.samo da ne potamni.mislim da ono što se suši još posvjetljuje
Na vrh
kamelia View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1016
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamelia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Prosinac 2012 u 09:21
Bravo ajama,prekrasna kuća
Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Prosinac 2012 u 11:24
Sretni smo ,kada nešto učinimo i zadovoljni,a i mi sa tobom.
Odabrala,veselu i toplu boju,uživaj što duže,meni je i to cvijeće preljepoClap
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Prosinac 2012 u 13:11
hvala belina ,kamelija smile79
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3536373839 145>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.