Moji radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 79> |
Korisnik | |
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ne znam što mi je ljepše, boce ili daska s kuhačom... preeeedooooobroooo... ![]() ne znam kako mi je to promaklo... ![]() |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
GOGS SVE ISTO TAKO I MI TEBI ŽELIMO, S MALIM ZAKAŠNJENJEM
|
|
![]() |
|
Mamina ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 432 |
I tebi Gogs
![]() |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
![]() Svim tetama salvetama, dragim curama sa Cif-a i šire - želim blagoslovljen Božić, sretnu novu 2013. te punooooo zdravlja i veselja. ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lily54 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 08 Kolovoz 2012 Status: Offline Bodovi: 404 |
Boce su mi posebne
![]() |
|
![]() |
|
leptirek ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 16 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 209 |
![]() ![]() Smajlić govori i više nego dovoljno ![]() Kutijice, tanjuri s početka galerije, pločice za klince,, ma nemam riječi.. ![]() |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
tatjana -
![]() Okić - ne trebaju ti upute. Napravi bocu i onda omotaj špagu (ispod stavi malo ljepila) pa po želji obojaj špagu, patiniraj ili ostavi prirodno kako je. Ja sam još i polakirala nataša - Kako staviti slike - ti je tema, pogledaj u njoj |
|
![]() |
|
natasatodorovic ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 16 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 7 |
file:///C:/Users/natasa/Downloads/156982_291919617596323_33395484_n.jpgmoje slike nece da se postave....pomoc
|
|
![]() |
|
Okić ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 796 |
Gogs, odlično! Ali to i sama znaš.
Već se dugo spremam nešto raditi sa špagom, jesi li ti najprije bojala bocu, pa onda lijepila špagu. Od kad se spremam zaboravila sam gdje sam vidjela uputstva.
![]() |
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
iz priloženog se vidi da ti je rakija malo krivo djelovala, ali flaša je fenomenalna. Kuhar je super.
Javi se |
|
![]() |
|
ova boca ide prijateljima koji kuhaju "običnu "rakiju lozovaču pa je zato i grojzdek na njoj ![]() ![]() ![]() a da prijateljica ne bude zakinuta i njenoj kuhinji "modni" dodatak ![]() kuhača ima i drugo lice ![]() |
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Zabunom sam komentar koji je bio namijenjen tebi napisala u galeriju od Lily - i ona je galeriju isto nazvala kao tvoju pa me zbunila....pokusala sam sada po sistemu copy-paste ali ne mogu preko moba....pa tamo procitaj....pusa
|
|
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Gabriel Jose Garcia Marquez |
|
![]() |
|
Okić ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 796 |
Gogs, prekrasno! Kad se odlučim raditi pertlice, morat ću prepisivati od tebe - doslovno! Super su!
![]() |
|
![]() |
|
Lily - pertlice su nacrtane bijelom konturom (na žalost bež mi se zgusnula pa nije htjela van) a točkice tj. rupice crnom konturom
sarita - e kako godi tvoja pohvala (mislim da sam time dovoljno rekla jer tvoji radovi su prekrasni) |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
krasni radovi Gogs,izdvojila bih ogledalo svidja mi se kako si skombinirala drugi sloj salvete i ostale motive
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Lily54 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 08 Kolovoz 2012 Status: Offline Bodovi: 404 |
A zar nisu prave pertle???
![]() |
|
![]() |
|
Hvala tete salvete
Mima - zaveži tenisice i gledaj u koju rupicu ide koji žniranac. Nabrisala sam se krivo "utaknutih" dok nije ovako ispalo. |
|
![]() |
|
TaraBraun ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Prosinac 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 844 |
Super radovi
![]() |
|
Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
|
|
![]() |
|
crvena dalija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 526 |
Ogledalo je nešto onak posebno savršeno i kaj ja znam kak reči da me je očaralo ......
![]() |
|
DA BI ČOVIJEK BIO SRETAN NIJE VAŽNO DA PUNO IMA ,NEGO DA MALO TREBA....
|
|
![]() |
|
Sada tek kužim da je ono ogledalo, ali ja imam tako uski okvir na šeterokutnoj rami, da ni sama ne znam šta da stavim, jer sam jednu već obrisala.Ti samo malo pa duneš tvoje radove, ali su perfa.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 79> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |