Kiki-Moja utjeha |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 112> |
Korisnik | |
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Hvala djevojke.Ja sam se iznenadila kad sam tu salvetu jeftinu vidjela u kineskomm dućanu.Samo mi je žao da sam pokrila neku crvenu crtu sa zlatnim listićima,a nakon lakiranja crta je oksidirala i potamnila.Čudi me jer dan prije na narukvici sa pozlatom nisam imala problema.Od sada na dalje ću pozlatu prvo posprejati sa auto-lakom.
|
|
|
|
![]() |
|
Lily54 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 08 Kolovoz 2012 Status: Offline Bodovi: 404 |
Pošto sam ja ljubitelj tacni ,tvoja mi je ono ,zapela za oko, ta saloveta je na njoj prekrasna iako mi ovako u prirodi nije djelovala nesto posebno.Svaka pohvala za izvedbu.
![]() |
|
![]() |
|
salomon ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 19 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 496 |
Kuglice su famozne..jako jako elegantne!!
|
|
Neke dane si golub...a neke kip...
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Preljepo! Da znaš koliko zavidim svima vama koji imate vremena za izradu ovakvih stnari. Odožavam ručni rad, ali na žalost sada nemam vremena za to. Ma valjda ću jednom i ja imati vramena za svoje hobije, a do tada ću uživati u vašima.
![]() |
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
crvena dalija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 526 |
Divne kuglice na ljepom boru ,ka vidim vaše podmetače dobijem želju da ih i ja radim
![]() |
|
DA BI ČOVIJEK BIO SRETAN NIJE VAŽNO DA PUNO IMA ,NEGO DA MALO TREBA....
|
|
![]() |
|
Okić ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 796 |
Bajkovito izgleda bor sa tvojim kuglicama!
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Čarobno izgleda ;)
|
|
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Gabriel Jose Garcia Marquez |
|
![]() |
|
Moje kuglice na boru u jednoj baletnoj školi.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
tea_luna ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 182 |
ova tacna je fantastična..
i nju bi ukrala....hahaah... < ="text/" ="" ="/B1D671CF-E532-4481-99AA-19F420D90332/netdefender/hui/ndhui.js?0=0&0=0&0=0"> |
|
![]() |
|
Mala,mrvična tacna.Za đezvu i jedva dvije šalice kave.
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
|
|
![]() |
|
I mojoj kćeri spadaju,ali ovu nije dobila
![]() |
|
|
|
![]() |
|
tea_luna ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 182 |
Kiki..narukvice su super...
a ona koja ne ide tebi na ruku,,, meni sigurno ide..heheheh.. obično mi sve narukvice spadaju s ruke jer imam neke mini dječje ručice.. Sretno s prodajom... ![]() < ="text/" ="" ="/B1D671CF-E532-4481-99AA-19F420D90332/netdefender/hui/ndhui.js?0=0&0=0&0=0"> |
|
![]() |
|
kokica ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 27 Studeni 2012 Status: Offline Bodovi: 24 |
Ah našla sam, narano uz pomoć teta salveta, u NB hobby artu, to se zove vješalice za kugle. Postoje i u plastičnoj verziji.
|
|
![]() |
|
Ja sam u Lumosu za stiropor kupila neke žičice,a ove kapice su navodno iz Chemaca,ali su skupe.Ja ih nemam.Neko ih ima u galeriji i vodila se ovih dana rasprava o tome.
|
|
|
|
![]() |
|
kokica ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 27 Studeni 2012 Status: Offline Bodovi: 24 |
Pozdrav! Vidjela sam tonu predivnih kuglica koje bih i sama htjela raditi pa sam kupila kuglice od stiropora ali moj problemje kako ih objesiti jer nemaju one kukice... Može li se to kupiti negdje?
Pomoc! ![]() |
|
![]() |
|
Da,u Trgovinskom.Moram se nacrtati desetoga,a ja od planiranog nisam napravila ni četvrtinu.Užasno sam spora i izbirljiva.Sve kao da radim za sebe i po svom ukusu.Uopće nisam sposobna komercijalno razmišljati.
|
|
|
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Super su obadvije, svaka na svoj način
![]() Želim ti dobru prodaju :) Izlažeš na Relji ili negdje drugdje? |
|
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Gabriel Jose Garcia Marquez |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 112> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |