Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt > Moj povrtnjak
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Povrtlarska brbljaonica
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Povrtlarska brbljaonica

Odgovori Odgovori Stranica  <1 362363364365366 381>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Prosinac 2012 u 00:45

Wiz!
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2140
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Prosinac 2012 u 00:44
Originalno poslano od člana PUSTOLOV PUSTOLOV napisao:

evo sad gledam kako to da sam se ja prijavila prije vas dvije na ovaj forum :D prije vas nasla va sportal :P

..a kaj češ...nekad ne vidiš drvo od šume...niti kaj ti je pred nosomLOL

Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Prosinac 2012 u 00:43

ma nema nista bez teeb Viz cim ti ode i mi kupimo prnje svi hehe

..pa kaj sam ja motivator, antipospantableta, aaaa?
sam gibate nekam, pa doma ste svaki danLOLLOL
Na vrh
Pustolovka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Prosinac 2012 u 00:43
evo sad gledam kako to da sam se ja prijavila prije vas dvije na ovaj forum :D prije vas nasla va sportal :P
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Prosinac 2012 u 00:42
pa slomih se dok vas nađoh..ccccWink
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Prosinac 2012 u 00:39

Tako je Pustolovko....mrrrrrhrmmm..... Laku noć curke!
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Prosinac 2012 u 00:39
ma nema nista bez teeb Viz cim ti ode i mi kupimo prnje svi hehe
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Prosinac 2012 u 00:37
Ajooooj...Ja već krenula
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Prosinac 2012 u 00:34
Originalno poslano od člana monstera monstera napisao:

Odoh i ja .... Laku noć vam želim uz čašu toplog kakaa !

..ma kud, eto me .. Cry
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Prosinac 2012 u 00:33

Halo Wiz gdje si nestala ?

..evo me, nahranila bebicu..ona napravila, podrig podrig i eto me LOLLOLBig%20smile
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Prosinac 2012 u 00:31

Odoh i ja .... Laku noć vam želim uz čašu toplog kakaa !

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Prosinac 2012 u 00:23
Halo Wiz gdje si nestala ?
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Prosinac 2012 u 00:21
Ja nisam.... Ja znam gdje je Fiki,a sigurno zna i Wiz..Doći će za koji dan!
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Prosinac 2012 u 00:19
nema monstara vise nista dzabe pa ni u stare babe,zato Fiki mora otvorit novcanik
nesto se ne javlja da ga vas dvije niste uvrijedile
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Prosinac 2012 u 00:16
ma tu sam samo kod mene je sporiji komp uh sto vam se ismija [IMG]smileys/smiley4.gif" align="middle" />
Viz.nije samo od hrvatske,nego i ostalih zemalja jako tesko stize do bh.jer granicari odma sebi u dzep gamad jedna.
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Prosinac 2012 u 00:13

Viz.mogul ja tebi u koverti da mi kazes koliko eurica treba pa ti kupi kovertu i makricu i salji mi.jako mi je stalo do sorte dalmatinac onaj krupni i crni ruski sljivar ako imas visak.
monstera nece mene viz toliko ogulit to za Fikija vrijedi [IMG]smileys/emot39.gif" align="middle" />

Kad te samo Fiki čuje! Bit će
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Prosinac 2012 u 00:08
Curke jeste vi vražice.... ..bila sam u bedu i sad mi ne date da bedujem....
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Prosinac 2012 u 00:08
Viz.mogul ja tebi u koverti da mi kazes koliko eurica treba pa ti kupi kovertu i makricu i salji mi.jako mi je stalo do sorte dalmatinac onaj krupni i crni ruski sljivar ako imas visak.
monstera nece mene viz toliko ogulit to za Fikija vrijedi
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Prosinac 2012 u 00:07
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Prosinac 2012 u 00:06

Ti me budeš zalijepila s Oho ljepilom!

..bum bum, tipi ripi mipi, pljuni pa prilipi, ahahahasmile225
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 362363364365366 381>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,672 sekundi.