Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - dvorište malog kaktusa
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

dvorište malog kaktusa

Odgovori Odgovori Stranica  <1 181182183184185 222>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Prosinac 2012 u 22:17
lijepo ružica još cvate
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Prosinac 2012 u 09:17
Da nema slika ruža smile71 mislila bi da sam u nekom drugom vrtu....
Lijepo si obnovila kolekciju kaktusa i sukulenata Thumbs%20Up
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Prosinac 2012 u 10:17
Stigla sam i ja po svoju dozu ljepote k tebi. Naišla na divne žute ruže, malen cvjetić žutkić i roza ljepotana!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Prosinac 2012 u 15:52
U ovo zimsko vrijeme mi kontinentalci se veselimo svakom cvijetiću, adenium ti je prelijep kao i ružice, a noviteti Heart.
belica,zagreb
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Prosinac 2012 u 20:12
Uvijek me veseli doći k tebi, žućka je preljepa, a vidim da je i ostalo cvijeće u skladu s bojama jeseni, jedino odenium iskače ali ćemo mu oprostiti, jer on je ipak kralj topline i boje pa se i u skladu s tim i ponaša, tebi i našoj Bebi još cvijeta a to je za svaku pohvalu , svaka čast. Wink
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Prosinac 2012 u 20:44
Kamenar,kod tebe je ipak drugačija klima,morala sam ruže porezati,a kaktusi sad spavaju svoj sam,neka budu na miru,možda ih jednom i poslikamTongue

Glikica,žuta je moja bojaTongue

Aralija,sad kad nema drugog cvijeća,svakom cvijetiću se veselimTongue

Camellia,nisam moglo odoljeti,morala sam ih uzetiTongue

Mari,uvijek se veselim tvojoj posjetiHug

Korijenko,ruže više ne smijem kupovati jer nemam mjesta više za njim,a kaktusi su mali pa ih negdje ipak uguramTongue

Anaida,dobra naša viloHug

BelicaHug

Svima velikasmile78
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Prosinac 2012 u 21:02
krasno si se ponovila kaktusićima, a ruža je stvarno prekrasna, a i pacifika
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Prosinac 2012 u 20:26
ovako je jutros bilo kod mene 

Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Prosinac 2012 u 21:18
Bome je stigla prava zima i sterala naše vrtove pod bijeli poplun da spavaju zimski san. Zato je još ljepše cvijeće koje sada cvate u kući.
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Prosinac 2012 u 21:21
lijepo je kod tebe i vani i u kući,rascvjetano,a vani posuto sa pahuljama 
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3340
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Prosinac 2012 u 15:58
brrrrrr zimaaaaaa kod tebe ,al cvjetici su me ugrijali malo
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...

Vir
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Prosinac 2012 u 22:41
uh ta zima! Al zato nas sad raduju cvijetići u kući
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Prosinac 2012 u 23:06
e stvarno nas je zatpalo abelje je to nego golomrazica pa-15 .Tebi i bjelinu upotpunjava orhideja baš je lijepa
Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 5574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Prosinac 2012 u 00:38
Malo sam prošetala, divila sam se tvojim ružama i opet čekam proljeće, ove zimske ću preskočiti... jedino mogu uživati u orhideji, divna je!
Rijeka

Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Prosinac 2012 u 06:21
sva sam se naježila jutros na ove slike snijega... odmah me podsjetilo na moj vrt isto... brrr... samo se nadam da neće opet tako napadati jer su najavili još tih zimskih gadosti.  Zato ti je orhidejica baš nekako krasna !
belica,zagreb
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Prosinac 2012 u 17:39
Mk ova ljepota  cvijeća uz snijeg je melem za moje oči, valjda zato što ga mi nemamo , a vidim kontinentalci svi pišu brrr a mi dalmoši (bar ja) da ga je malo i kod nas bez obzira na brrr.
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Prosinac 2012 u 21:16
krasna zimska idila u međumurju
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Prosinac 2012 u 08:52
Jako lijepa slika:

...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Prosinac 2012 u 12:32
Da ne ponavljam sliku još jednom,stvarno je prekrasna.Kod mene se ni jedna biljka ne vidi,samo drveće.
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Prosinac 2012 u 13:43
Hvala vam svima na posjeti,nema previše snijega,ali nije nimalo ugodno se ujutro probuditi a vani -18smile65
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 181182183184185 222>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,563 sekundi.