dadinicino dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9192939495 139> |
Korisnik | |
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Rijeka
|
|
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
guglam guglam
![]() |
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Nije baš jaglac, njegov bliski rod... poznat i kao jagnjeće uho.... sjeme je sa e-baya.
Nekako su mi aurikule ljepše, ali zahtjevneeeee..... |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
De ti to meni napiši po domaći, posijala si jaglac ??????? ako je to to gdje si nabavila sjeme?
|
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Pustolovko moja, zemlja nije mokra, nego je još pod snijegom, kod nas ga baš zagruvalo...
Posijala sam je kutiju za kolače koja mi glumi klijalište, unutri u hodniku. |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
Dadinice kako si uspjela kopati zemlja je mokra ?
|
|
![]() |
|
Ja zaista ne mogu dočekati proljeće... danas sam posijala primulu aurikulu. Da vidimo kakve sam sreće.
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Ksan,
![]() ![]() Dosadno?? Znaš, voljela ih da mi bude dosadno, ali ne znam kako se to radi ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Najvažnije je da tebi nije dosadno
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Držim te za riječ!
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Eh ispucala GO ali dogodine preporučam se za sniježne radosti.
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Pozdrav Aralija
![]() Smatraj se pozvanom na "uživanje" u pola metarskom snijegu i zimskim radostima! Dobro mi došla! |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Blue sky
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Žao mi je zbog tavana ali dajte malo snježnih radosti za nas jadničke koji to vidimo samo na slikama ili moramo zapalit tristotinjak km. da uživamo
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
bome i mi imamo na tavanu isti slučaj
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Glikice
![]() Tko kaže da moraš? Možda i ispari ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Ima i kod mene snijega na tavanu, joj moram ga nekako likvidirati prije no što otopli, mislim do proljeća nekako
![]() |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Pozdrav, Ajama!
Konačno sam odbacila snijeg, bilo ga je za tri zimske "radosti". U zapusima je bio i preko metar... Jučer cijeli dan izbacivali snijeg sa tavana, bilo ga je 30 cm po cijelom tavanu, krovište nam je očajno. Trenutno ništa od torti (šmrc!), sada je aktualno štrikanje vunenih čarapa bratu i djeveru. Kad je zazimilo, onda su se sjetili da im treba! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9192939495 139> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |