wiz povrtnjak u malom |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4041424344 68> |
Korisnik | |
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dobila sam biljku od jestivog ananasa,naravno,samo moj još nije dao ploda,a koliko sam upućena ,možda niti neće. Treba mu dolina Neretve da bi uopće imao ploda. Ovako se samo može uzgajati kao sobna biljka....ali meni je lijep...tko zna možda se još i predomisli pa baci " cvijet! " ( čitaj plod)...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Fiki ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
Treba biti ustrajan,jeli ananas jestiv/taj tvoj/ ?
![]() |
|
![]() |
|
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
ja nesto citam o crvenom luku od Ljiljus sto mi poslala ma fenomenalno saznanje,a ionako sam luda za lukovima kakvi vasi avokadi i mango pih
|
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Avokado možeš uzgojiti kao malo kućno stabalce,ništa više..Probala sam to i mogu reći, to je meni jedno od najgoreg voća koje sam ikad probala...Pokušala sam ga posijati i niknuo je ,no onda sam odustala od njega....ne sviđa mi se....Ali zato sam bila luda za ananasom i ustrajala sam sve dok ga nisam uzgojila....Imam ananas, star već neke dvije, tri godine....Ali za pokušaj me ne pitaj,bio je to uspjeh iz ne znam kojeg pokušaja po redu....ali eto takva sam, kad se zainatim ,moram to uzgojiti i gotovo..
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Fiki ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
UFFF,ja sam se zabavio,aaa moram ići spavanac,moram rano ustati!Pozzz,sutra istim tempom nastavljamo.........
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sada sam
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Odmah ću ti reći, zaboravi na mango! Jako težak, mukotrpan i uzaludan trud! Mango da bi uopće htio niknuti mora biti svježe ubran i potpuno zreo....Mango kakav dođe na naše police u supermarketima, dođe ubran zelen, da bi postepeno dozrijevao na policama, isto kao i banane....Možeš li onda zamisliti kakva mu je koštica?
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Okus manga mi je OK,čak i radim jela sa njime,ali avokado mi je 0,ali želim uzgojiti stablo!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
aa???????AAA ja maštam o stablu!!!!!
![]() |
|
![]() |
|
Ooooohhhooooo,ho,ho....Hvala lijepa ,nikad to više neće na moj popis! Avokado još i možeš uzgojiti,ali mango malo teže,probala sam nekoliko puta i dok sam nešto pronašla na netu....mogu ti samo reći ,nemoguća misija i borba s vjetrenjačama!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Ja razmišljam o sadnji manga i avokada,alii malo sam
![]() |
|
![]() |
|
Evo opet me ponavaljaš ovdje! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Eto te Fiki!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Hvala,monstera,bum si našel 2-3 sjemenkice ovog tamarila!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Evo ti nešto o Tamarilu: http://www.exotic-king.com/tamarillo.html
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
hahhaha jesi se zenuo Fiki pricinjava ti se
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Fiki nije li to Tamariljo, Tamarind drvo ?Nezz,saznao sam da tamarillo nespada u vrstu "rAJčIcA! ![]() |
|
![]() |
|
Fiki nije li to Tamarilo, Tamarind drvo, egzotično voće ? |
|
![]() |
|
![]() |
|
OK ,čujemo se sutra,neka Sofy ne čeka puno!!
![]() |
|
![]() |
|
wizardica ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2011 Lokacija: od vamo...tamo Status: Offline Bodovi: 2140 |
Fikilič, napiši ime sorte, neznam ovak po slici, znam ih dosta napamet, al ne baš toliko.
Early Annie ![]() |
|
Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4041424344 68> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |