kamelia - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 47> |
Korisnik | |
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
krasne si palmice kupila, ali mene je u srčeko dirnula ona slika Rexa na snijegu- takvog sam ja dugodlakog njemca imala prije, sad ga već odavno nema ali još uvijek mi je u srcu.
Anđeli su jako lijepi ! |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Prekrasni anđelki, baš su posebni , imaš sve moje pohvale.
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
kamelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
belice -
![]() glikice - ![]() cure moje,hvala vam na pohvalama i lijepim riječima. |
|
![]() |
|
kamelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
Ovo je moj mali jučerašnji ulov
fikus triangularis ![]() ficus alii ![]() ardisia ![]() počele su cvijetati orhideje ![]() ovu sam dobila od Jace ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
heklane saonice,samo nam sada fali snijega
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
Odličan ti je ulov,za ovaj prvi fikus nisam još čula, a sanjke
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Jaco,ja moram izgleda češće dolaziti u Križevce
![]() |
|
![]() |
|
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
To se traži
![]() ![]() |
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Vrijednice, sretan ti Božić
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Sretan Božić tebi i tvojoj obitelji
![]() |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Draga Kamelija sretan ti Božić i puno zdravlja tebi i obitelji!! Moram ujedno pohvaliti novitete.
![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Kamelia od prve do poslednje strane....stvarno sve ono sto bih i ja pozelela da imam,zuti Abutilon je prelep,nisam ga izdvojila kao favorita nego zato sto ga nemam, ljubicice ,orhideje,penjacice ...joj ni sama ne znam sta nema.sve je
![]() PS.samo da se ne naljutis ovo je dobronamerno,na drugoj strani prva slika mislim da nije glicinija jer ona je puzavica ,to je Robinia hispida za sve ![]() |
|
![]() |
|
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
Prelepe biljke,predivan vrt...hibiskusi su me oborili s nogu...divota je svratiti kod tebe.
A tek ovi heklani anđelčići,kočije ![]() |
|
![]() |
|
mdrakulic ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 41 |
Kamelija svaka ti čast,zaista!
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Betty - hvala ti,trudim se da mi je vrt barem upola lijep kao vaš ![]() |
|
![]() |
|
mdrakulic - hvala ti na komplimentu i na šetnji kroz moj vtr ![]() |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
krasno si se ponovila,a radovi ručni su predivni
![]() |
|
![]() |
|
Bebolina,Jaca,belica,Jagoda - hvala vam na čestitkama i ja svima želim sretne Božićne i novogodišnje blagdane
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 47> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |