Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt > Moj povrtnjak
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Povrtlarska brbljaonica
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Povrtlarska brbljaonica

Odgovori Odgovori Stranica  <1 335336337338339 381>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2140
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Prosinac 2012 u 19:08
champagne%20%20animationmoooooonsić, a tebe nema, nema i nema, ja šampanjac popila sama LOL
Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Prosinac 2012 u 12:08
Ooooojooooojj Wiz,opet si pobjegla...
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1303
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Prosinac 2012 u 10:07
Sretan Božić smile145
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2140
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Prosinac 2012 u 02:26

...svima od srca želim blagoslovljeni, najsretnij od svih, najbogatiji .. i zdravljem okupan Božić
santa%20waving%20%20%20animationbyue, byue%20father%20christmas%20with%20a%20heavy%20sack%20animation
Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Prosinac 2012 u 21:02
Sretan Božić! Živi i zdravi bili i još puno godina vrtlarili!!!
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
gospina trava View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5954
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gospina trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Prosinac 2012 u 09:56
Blagoslovljen Božić, sreću, spokoj, mir i blagostanje svima želim
Na vrh
dijana7566 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

DONATOR

Bodovi: 3643
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dijana7566 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Prosinac 2012 u 09:20
Sretan Božić!
Pozdrav iz Osijeka
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12672
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Prosinac 2012 u 00:37
Sretan vam i blagoslovljen Božićsmile79

Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2792
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Prosinac 2012 u 23:54
Pussaa svima,i Sretan i blagoslovljen Božić"
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Prosinac 2012 u 23:52
Eeehh, Fiki, ja sam sutra kod mojih!
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Prosinac 2012 u 23:51

Sretan i blagoslovljen Božić svima!

Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Prosinac 2012 u 23:50
Sutra ću bum nekaj stavit sada odo spavati,moram u crkvu rano u 6h! Pozzzzzz
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Prosinac 2012 u 23:46
Ajde Fiki daj ti koju slikicu svojih kolačića...
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Prosinac 2012 u 23:44
Ako je tako,onda mora da su ti kolačići fini.... Ahhhhhaaaahhhhaaa vidiš s ovom tortom sam nadmašila i samu sebe, nisam ni sanjala da će mi tako dobro ispasti! I mi smo cijeli dan postili ,da bi se sad namlatili prefinih oslića....
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Prosinac 2012 u 23:38
Draga hvala ti,što se tiče mojih kolača,hahahh,ma neću,ja koristim umjerenu količinu šećera tako da neću skoro riknut,hahahahha,kako me očara ovom tortom,cijeli dan postim sada ću se omrsit!
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Prosinac 2012 u 23:33

Pustolovko i svi meni dragi povrtlarci, evo vam malo da se zasladite ....    
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Prosinac 2012 u 22:54
Bome s tolikim kremama i kolačima, sigurno da hoće...
Na vrh
Pustolovka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Prosinac 2012 u 22:05
kazem ja Fiki ce naskodit porodici sa tolkim kolacima heheh
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Prosinac 2012 u 20:49
Originalno poslano od člana Fiki Fiki napisao:

Neću ,nećuu,hahahah,aa za recept,kakav bi ti,oš nešš jednostavno ili malo kompliciranije sa kremama (5-6)...?

Čovječe, pa toliko krema bi ubilo i slona!....Ajmeeeee Fiki, sve čega je previše, nije ni dobro i zdravo... Ja inače ne preferiram ni previše slatke kolače....A također ni nitko od mojih...Imam već otkada jedan svoj tik pa nikada ne pravim kolače sa previše šećera....čisto onako, pinkica šećera na granici da bi bilo ukusno i slatko koliko to treba biti..
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Prosinac 2012 u 20:41
Originalno poslano od člana PUSTOLOV PUSTOLOV napisao:

zelim vasm svima zdravlja,nafake,srecu i da se dugo dugo okupljamo na temama o basti.

Hvala ti draga na lijepim željama! Također i ja tebi i svim našim članovima ovog foruma želim svako dobro i bolju narednu sezonu!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 335336337338339 381>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,813 sekundi.