Povrtlarska brbljaonica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 335336337338339 381> |
Korisnik | |
wizardica ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2011 Lokacija: od vamo...tamo Status: Offline Bodovi: 2140 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Ooooojooooojj Wiz,opet si pobjegla...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Sretan Božić
![]() |
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
![]() |
|
wizardica ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2011 Lokacija: od vamo...tamo Status: Offline Bodovi: 2140 |
![]() ...svima od srca želim blagoslovljeni, najsretnij od svih, najbogatiji .. i zdravljem okupan Božić ![]() ![]() |
|
Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Sretan Božić! Živi i zdravi bili i još puno godina vrtlarili!!!
![]() ![]() ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Blagoslovljen Božić, sreću, spokoj, mir i blagostanje svima želim
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Sretan Božić!
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Sretan vam i blagoslovljen Božić
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Fiki ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
Pussaa svima,i Sretan i blagoslovljen Božić"
|
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Eeehh, Fiki, ja sam sutra kod mojih!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() Sretan i blagoslovljen Božić svima! |
|
![]() |
|
![]() |
|
Fiki ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
Sutra ću bum nekaj stavit sada odo spavati,moram u crkvu rano u 6h! Pozzzzzz
![]() |
|
![]() |
|
Ajde Fiki daj ti koju slikicu svojih kolačića...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Ako je tako,onda mora da su ti kolačići fini....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Draga hvala ti,što se tiče mojih kolača,hahahh,ma neću,ja koristim umjerenu količinu šećera tako da neću skoro riknut,hahahahha,kako me očara ovom tortom,cijeli dan postim sada ću se omrsit!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pustolovko i svi meni dragi povrtlarci, evo vam malo da se zasladite .... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Bome s tolikim kremama i kolačima, sigurno da hoće...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
kazem ja Fiki ce naskodit porodici sa tolkim kolacima heheh
|
|
![]() |
|
Čovječe, pa toliko krema bi ubilo i slona!....Ajmeeeee Fiki, sve čega je previše, nije ni dobro i zdravo... Ja inače ne preferiram ni previše slatke kolače....A također ni nitko od mojih...Imam već otkada jedan svoj tik pa nikada ne pravim kolače sa previše šećera....čisto onako, pinkica šećera na granici da bi bilo ukusno i slatko koliko to treba biti.. |
|
![]() |
|
![]() |
|
Hvala ti draga na lijepim željama! Također i ja tebi i svim našim članovima ovog foruma želim svako dobro i bolju narednu sezonu! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 335336337338339 381> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |