Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt > Moj povrtnjak
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Povrtlarska brbljaonica
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Povrtlarska brbljaonica

Odgovori Odgovori Stranica  <1 334335336337338 381>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Prosinac 2012 u 17:36
Ne znam koji ji andrak bi ove godine da tako pospremim sjemenje... inače ne radim tako. Ah, šta je tu je! Neka je zdravlja, bit će svega!!
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2792
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Prosinac 2012 u 17:34
Pa otruj ga ili napravi klopku!
Na vrh
Pustolovka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Prosinac 2012 u 17:32
može stakor ja se uvjerila
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Prosinac 2012 u 17:31
Pa skupljaj kutijice od lijekova,bombona,nemože on plastiku razrovat!
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Prosinac 2012 u 17:29
kazem ti staklenke i zatvori nema tog gigantnog stakora koji ce to izrovit haaahaha   
nezgodno je bez spajza ni ja ga nemam,al tako je kad si podstanar imas sta imas.
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Prosinac 2012 u 17:20
Eeee, pa špajzu nemam, u kuhinji i sobi je pretoplo, dakle ostaju mi samo pomoćne prostorije - šupe i šupice.
Stambenog prostora imam jako malo, ali pomoćnih zgrada za održavanje imam dovoljno za tri kuće. Tj. ja održavam a susjed koristi i gazduje...
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Prosinac 2012 u 15:32
Prestrašno Dadinice! Trebala si to sjemenje spremiti nekamo gdje ne mogu miševi ...ili negdje gdje ih nema...Ja svoje čuvam u špajzu i Hvala Bogu,pa tamo ne može niti jedna takva beštija.
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Prosinac 2012 u 13:23
strasno Dadinice misa mu i vraga nema gdje se ne zavuku gadovi staklene tegle za cuvanje sjemenja su zakon.
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Prosinac 2012 u 13:08
Dragi moji prijatelji, trebam vas da mi pomognete plakati
I mene kao i Fikija svrbe prsti, planiram gdje šta i kako posijati, pa sam malo išla provjeriti sjemenje, a kad tamo.... Miš mi se zagajbao u sjemenje i napravio hara-kiri!!! Pojeo mi sjemenje paradajza, paprike, krastavaca....
Ja koza, spremila sjeme po starinski- u krpice pa u pletenu košaricu i sad imam figu!
Najžalije mi je sjemena crnog šeri-paradajza, njega su sva djeca obožavala!
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Prosinac 2012 u 12:45
Originalno poslano od člana Fiki Fiki napisao:

Bliži nam se kraj 2012,još malkice i počinje prva sjetva,imate li vi kakvu listu želja,moja je jakoo duga,biljke su kao novac nikad ih dosta ....

Jooooooj Fiki ! Čovječe , ne spominji mi sjetvu, već sad mi je nered u glavi od tog svog silnog sjemenja....
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Prosinac 2012 u 12:12
Također i meni ...    čujemo se poslije! ....večeras.. xD
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Prosinac 2012 u 12:05
kad bi islo po mojim zeljama vjeruj islo bi od psenice do svega i svacega.favoriti su mi paradajzi naravno da mogu sto L sosa bih ljetos od njega napravila.
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Prosinac 2012 u 23:51
jesam,ali šta ću....moram zbaviti štogod, xD koja je tvoja lista želja biljaka?
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Prosinac 2012 u 23:38
jedno su zelje,drugo je realnost Fiki,puno sanjaris hehehheeeh
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Prosinac 2012 u 23:32
Bliži nam se kraj 2012,još malkice i počinje prva sjetva,imate li vi kakvu listu želja,moja je jakoo duga,biljke su kao novac nikad ih dosta ....
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Prosinac 2012 u 22:59
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Prosinac 2012 u 22:57
draga Mmonstera de zaustavi to kolo zanesvijestit ce nam se
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Prosinac 2012 u 22:56
dobro vece povrtlari ja cekam,cekam da se raspisete,a vi nista uzivate li malo bRez snijega i hladnoce?
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Prosinac 2012 u 14:57

Ekipa gdje ste?
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Prosinac 2012 u 19:56
Bar si onda imala više šampanjca....
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 334335336337338 381>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,969 sekundi.