Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - kamelia - moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

kamelia - moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1617181920 47>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 2763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Prosinac 2012 u 07:25
krasne si palmice kupila, ali mene je u srčeko dirnula ona slika Rexa na snijegu- takvog sam ja dugodlakog njemca imala prije, sad ga već odavno nema ali još uvijek mi je u srcu.

Anđeli su jako lijepi !
belica,zagreb
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Prosinac 2012 u 11:12
Prekrasni anđelki, baš su posebni , imaš sve moje pohvale.
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
kamelia View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1016
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamelia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Prosinac 2012 u 15:34
belice -

glikice -

cure moje,hvala vam na pohvalama i lijepim riječima.
Na vrh
kamelia View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamelia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Prosinac 2012 u 15:49
Ovo je moj mali jučerašnji ulov

fikus triangularis

ficus alii

ardisia

počele su cvijetati orhideje

ovu sam dobila od Jace

Na vrh
kamelia View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamelia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Prosinac 2012 u 15:51
heklane saonice,samo nam sada fali snijega

Na vrh
Jaca123 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1482
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Jaca123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Prosinac 2012 u 21:03
Odličan ti je ulov,za ovaj prvi fikus nisam još čula, a sanjke Clapstvarno ti se divimsmile79
Na vrh
kamelia View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamelia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Prosinac 2012 u 21:11
Jaco,ja moram izgleda češće dolaziti u Križevce
Na vrh
Jaca123 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Jaca123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Prosinac 2012 u 22:33
To  se tražiLOLWink
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12672
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Prosinac 2012 u 17:09
Vrijednice, sretan ti BožićHug

Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
Jaca123 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Jaca123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Prosinac 2012 u 19:51
Sretan Božić tebi i tvojoj obitelji
Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Prosinac 2012 u 06:52
belica,zagreb
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Prosinac 2012 u 03:31
Draga Kamelija sretan ti Božić i puno zdravlja tebi i obitelji!! Moram ujedno pohvaliti novitete.

sutra je novi dan
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3106
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Prosinac 2012 u 22:01
Kamelia od prve do poslednje strane....stvarno sve ono sto bih i ja pozelela da imam,zuti Abutilon je prelep,nisam ga izdvojila kao favorita nego zato sto ga nemam, ljubicice ,orhideje,penjacice ...joj ni sama ne znam sta nema.sve je Clap
PS.samo da se ne naljutis ovo je dobronamerno,na drugoj strani prva slika mislim da nije glicinija jer ona je puzavica ,to je Robinia hispida za sve smile141
Na vrh
Betty Boop View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1660
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Betty Boop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Prosinac 2012 u 15:12
Prelepe biljke,predivan vrt...hibiskusi su me oborili s nogu...divota je svratiti kod tebe.
A tek ovi heklani anđelčići,kočije
Na vrh
mdrakulic View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 41
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mdrakulic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Prosinac 2012 u 15:27
Kamelija svaka ti čast,zaista!
Na vrh
kamelia View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamelia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Prosinac 2012 u 15:00
Originalno poslano od člana Leona31 Leona31 napisao:

Kamelia od prve do poslednje strane....stvarno sve ono sto bih i ja pozelela da imam,zuti Abutilon je prelep,nisam ga izdvojila kao favorita nego zato sto ga nemam, ljubicice ,orhideje,penjacice ...joj ni sama ne znam sta nema.sve je [IMG]smileys/smiley32.gif" align="absmiddle" alt="Clap" />PS.samo da se ne naljutis ovo je dobronamerno,na drugoj strani prva slika mislim da nije glicinija jer ona je puzavica ,to je Robinia hispida za sve [IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/emot25.gif" align="absmiddle" alt="smile141" />

Leona - hvala ti na komplimentu i lijepim riječima,a što se tiče ispravljanja, nema problema samo vi mene ispravite ako ja krivo napišem.I hvala ti još jednom na točnoj informaciji

Na vrh
kamelia View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamelia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Prosinac 2012 u 15:02
Originalno poslano od člana Betty Boop Betty Boop napisao:

Prelepe biljke,predivan vrt...hibiskusi su me oborili s nogu...divota je svratiti kod tebe.
A tek ovi heklani anđelčići,kočije [IMG]smileys/emot112.gif" align="middle" />

Betty - hvala ti,trudim se da mi je vrt barem upola lijep kao vaš
Na vrh
kamelia View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamelia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Prosinac 2012 u 15:06
Originalno poslano od člana mdrakulic mdrakulic napisao:

Kamelija svaka ti čast,zaista!

mdrakulic - hvala ti na komplimentu i na šetnji kroz moj vtr
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Prosinac 2012 u 21:32
krasno si se ponovila,a radovi ručni su predivnismile79
Na vrh
kamelia View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamelia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Prosinac 2012 u 15:16
Bebolina,Jaca,belica,Jagoda - hvala vam na čestitkama i ja svima želim sretne Božićne i novogodišnje blagdane

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1617181920 47>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.