Moje cvece-moja ljubav |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 126> |
Korisnik | |
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Wanessa ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 27 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 385 |
Divno! Prelijepo! Prekrasni amarilisi...a za ostalo da i ne spominjem...
![]() Odusevljena sam ,zaista! ![]() ![]() |
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
prekrasno cvijeće,baš po mome ukusu i dobrodošla
![]() |
|
![]() |
|
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
Ostajem totalno bez teksta na ovu lepotu
![]() Savršenstvo bez mane...i cvetovi i ruke koje ih neguju ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kamelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
Oči su mi ispale na ove ljepotane
![]() |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Sad već pomalo razmišljam da više ne svraćam ovamo...
Izdat će me srce od ljepote, a zvukovi koje ispuštam.... - oooooh, aaaaa, uuuuu, mmmmmmm,.... znaš moji dečki me već počeli čudno gledati. |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Vanesa,zadovoljstvo je moje videti te u mom vrtu
![]() Beti,ti mi bas laskas,a krijes glavne adute dajes nam na kasicicu,hvala na poseti ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Stefice,dobrodosla u moj dom,jer tako se osecam,i hvala na tvojoj dobrodoslici.
![]() |
|
![]() |
|
Kamelia, ![]() |
|
![]() |
|
Dadinice,plakala sam od smeha,i moji su me gledali kao palu smarsa,divna si,promasila si profesiju,ti bi bila dobar humorista,druga,draga,Nela Erzisnik. Hvala ti uvek si dobrodosla. |
|
![]() |
|
bucka123 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 665 |
Odmah sam kod tebe primjetila pasifloru. Jako je lijepa, ma posebna. Moja je bila posađena u zemlji i prošle zime se smrzla. Nisam je htjela presaditi u kalj i unijeti u zaštićeni prostor na prezimljavanje, jer sam se tvdoglavo htjela uvjeriti u istinitost cvjećaricine priče da će se bez obzira na temperaturne minuse sigurno održati.
|
|
![]() |
|
Bucka,koliko znam to moze samo Careuela,i meni prezimljava napolju vec nekoliko zima,prosle kad je bila nenormalno hladna izmrzao je sav nadzemni deo ali je brzo krenula iz korena i bila veca nego prethodne godine,i ja sam je iz semena odgajila a njega imas u svakoj poljo-apoteci i brzo nice. ![]() |
|
![]() |
|
Moringa oleifera-drvo cudo
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Jasmin polyantum
![]() |
|
![]() |
|
P.Amethyst
![]() ![]() pasiflora edulis nije mi cvetala ove godine ![]() |
|
![]() |
|
Cestrum Elegans
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Cestrum Nocturnum
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kamelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
Leona ,ja stvarno nemam riječi
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 126> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |