Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moje cvece-moja ljubav
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moje cvece-moja ljubav

Odgovori Odgovori Stranica  <1 115116117118119 126>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 3 Glasova, Približno 3,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3106
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Prosinac 2012 u 20:20
Originalno poslano od člana bebolina bebolina napisao:

Originalno poslano od člana Leona31 Leona31 napisao:

Bebolino,hvala na poseti i na lepim zeljama koje i ja uzvracam ,Clerodendron imam sigurno 1o godina,nabavila sam ga u Garden centru u BG,ali nikad vise ga nisam videla a idem cesto,to je toliko lepa i zahvalna biljka i nezahtevna,da je stvarno svakom preporucujem,egzote volim i imam ih jos koje nisam pokazala,ali ih nabavljam obicno iz Italije,ili seme ili biljku.
PS.i ovo je vrlo mirisna biljka i velika cvetnica.smile106
Hvala na brzom i iscrpnom odgovoruHeart
Još jedno pitanje....a li ti je uspjelo razmnožit tu ljepoticu i kako? Uhh, davim te, ali to je jače od mene.

A za ovo što tipkaš u p.s.smile39pališ me na guranjeLOLTongue
Svrati malo na moju temu i pogledaj moje egzote, pa ako nešto nemaš a voljela bi imati, slobodno mi se javi u ppWink

jeste,naravno,ali samo iz korenasmile79
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Prosinac 2012 u 20:19
Monstera Aralija hvala ali meni veceras nista ne ide ne radi mi photobacket ne ide mi poruka-cestitka od ruke ...bas sam tuznasmile58
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Prosinac 2012 u 18:20
SRNew%20Year%202013SRETNA NOVA
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12672
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Prosinac 2012 u 18:15
Originalno poslano od člana Leona31 Leona31 napisao:

Bebolino,hvala na poseti i na lepim zeljama koje i ja uzvracam ,Clerodendron imam sigurno 1o godina,nabavila sam ga u Garden centru u BG,ali nikad vise ga nisam videla a idem cesto,to je toliko lepa i zahvalna biljka i nezahtevna,da je stvarno svakom preporucujem,egzote volim i imam ih jos koje nisam pokazala,ali ih nabavljam obicno iz Italije,ili seme ili biljku.
Hvala na brzom i iscrpnom odgovoruHeart
Još jedno pitanje....a li ti je uspjelo razmnožit tu ljepoticu i kako? Uhh, davim te, ali to je jače od mene.
A za ovo što tipkaš u p.s.smile39pališ me na guranjeLOLTongue
Svrati malo na moju temu i pogledaj moje egzote, pa ako nešto nemaš a voljela bi imati, slobodno mi se javi u ppWink
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Prosinac 2012 u 16:54
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12672
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Prosinac 2012 u 16:35

Dobro nam došla u cvjetno društvosmile73 

Baš si mi uljepšala dan šetnjom pored tvog cvijećasmile64samo sam u tišini napunila baterije kod tebe, ali svratit ću ti ja redovito, vidim da ti je egzotika jača stranaThumbs%20Up baš kao i meniClap
A sad jedno pitanjce... Gdje si nabavila ovu ljepoticu???
Clerodendron philipinum

već dugo je neuspiješno tražim. Pošalji nam adresu uzgajivača kod kojeg te egzote nabavljaš, ili nam daj link ako postoji web stranica.
Draga, neka ti je sretna i cvjetna Nova godinasmile78
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Prosinac 2012 u 15:26

Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Prosinac 2012 u 15:20
Originalno poslano od člana Betty Boop Betty Boop napisao:

Pitaš li se ti da l' će moja čuka izdržati uzbuđenje posle ove lepote i dočekati Novu 2013.
Egzotika je tvoje drugo ime

Beti izdrzaces , jaka si ti ,za tebe se ne plasim ali ti saljemsmile73
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Prosinac 2012 u 15:17
Originalno poslano od člana kamelia kamelia napisao:

Leona ,ja stvarno nemam riječi

Kamelia,draga,hvala
Na vrh
Betty Boop View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1660
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Betty Boop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Prosinac 2012 u 13:50
Pitaš li se ti da l' će moja čuka izdržati uzbuđenje posle ove lepote i dočekati Novu 2013.
Egzotika je tvoje drugo ime
Na vrh
kamelia View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1016
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamelia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Prosinac 2012 u 11:12
Leona ,ja stvarno nemam riječi
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Prosinac 2012 u 05:56
Cestrum Nocturnum

Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Prosinac 2012 u 05:40
Cestrum Elegans

Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Prosinac 2012 u 05:34
P.Amethyst

pasiflora edulis nije mi cvetala ove godine

Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Prosinac 2012 u 05:30
Jasmin polyantum

Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Prosinac 2012 u 05:28
Moringa oleifera-drvo cudo

Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Prosinac 2012 u 05:23
Originalno poslano od člana bucka123 bucka123 napisao:

Odmah sam kod tebe primjetila pasifloru. Jako je lijepa, ma posebna. Moja je bila posađena u zemlji i prošle zime se smrzla. Nisam je htjela presaditi u kalj i unijeti u zaštićeni prostor na prezimljavanje, jer sam se tvdoglavo htjela uvjeriti u istinitost cvjećaricine priče da će se bez obzira na temperaturne minuse sigurno održati.

Bucka,koliko znam to moze samo Careuela,i meni prezimljava napolju vec nekoliko zima,prosle kad je bila nenormalno hladna izmrzao je sav nadzemni deo ali je brzo krenula iz korena i bila veca nego prethodne godine,i ja sam je iz semena odgajila a njega imas u svakoj poljo-apoteci i brzo nice.smile73
Na vrh
bucka123 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 665
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bucka123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Prosinac 2012 u 01:26
Odmah sam kod tebe primjetila pasifloru. Jako je lijepa, ma posebna. Moja je bila posađena u zemlji i prošle zime se smrzla. Nisam je htjela presaditi u kalj i unijeti u zaštićeni prostor na prezimljavanje, jer sam se tvdoglavo htjela uvjeriti u istinitost cvjećaricine priče da će se bez obzira na temperaturne minuse sigurno održati.
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Prosinac 2012 u 17:09
Originalno poslano od člana dadinica dadinica napisao:

Sad već pomalo razmišljam da više ne svraćam ovamo...
Izdat će me srce od ljepote, a zvukovi koje ispuštam.... - oooooh, aaaaa, uuuuu, mmmmmmm,.... znaš moji dečki me već počeli čudno gledati.

Dadinice,plakala sam od smeha,i moji su me gledali kao palu smarsa,divna si,promasila si profesiju,ti bi bila dobar humorista,druga,draga,Nela Erzisnik.
Hvala ti uvek si dobrodosla.
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Prosinac 2012 u 17:05
Originalno poslano od člana kamelia kamelia napisao:

Oči su mi ispale na ove ljepotane

Kamelia,smile79cuvaj srce ,mozda bude jos nesto za iznenadjenje,hvala ti na poseti ti si vec moj stari gost,i drago mi je kad god te vidim.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 115116117118119 126>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,422 sekundi.