Povrtlarska brbljaonica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 333334335336337 381> |
Korisnik | |
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fiki imam dojam da se "ti pališ" samo na baklave..laške malo čovječe...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Fiki ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
Buhahahahh ljudovi,neka svatko po nešto donese ,ja ću donijeti Bosansku Baklavu!
![]() |
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Koji crni račun Pustolovko?
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
namjerno je napisano ceveras
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pustolovko imam dojam da ti već slaviš?
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Vjeruj mi to bi mi baš trebalo, s obzirom u kakvoj sam situaciji..moram se malo odmaknuti od svega... ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
bas me i jednu noc maši forum,ja sta cu neg bit tu ako Bog da jakako [IMG]smileys/smiley36.gif" align="middle" />
Monsterice i ti ne moj da izostanes ceveras [IMG]smileys/smiley2.gif" align="middle" /> |
|
![]() |
|
Fiki ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
Ma neee,samo ti dođi večeras ćemo mi imati naš party
![]() |
|
![]() |
|
Sram te bili Fiki!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Ma meni je Nova.g glupost! Pa skokni i ti do foruma včrs.!
![]() |
|
![]() |
|
za mene N.g.nije nista posebno bezeze
![]() jeidno sto koristimo filmove pa gledamo ![]() |
|
![]() |
|
Dragi ljudovii ,lijepo se provedite na Novu godinu ,ja ću biti kod kuće pa ću malo skoknuti do foruma!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Kad već spominješ zamrzivač... ja grah uvijek držim u zamrzivaču i to stalno. Par dana prije sjetve izvadim koliko mislim posijati i to je to. Uvijek bude super. A zašto ga držim?.. pa jednostavno, može stajati godinama, ne uđe žižak u njega i ne prestari da ga moraš kuhati tri dana.
A sad odoh sve što mi je ostalo lijepo bubnuti u "smurzivač". |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Hvala Wiz, srce si što nudiš pomoć! Javit ću ti se.
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Ufff,jooooj,joooooj Wiz, tebe nikad uloviti!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
bas mi drago Viz.da se poklapa to nase sa staklenkom hehe.cujemo se poslije kad se okupimo svi.
|
|
![]() |
|
wizardica ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2011 Lokacija: od vamo...tamo Status: Offline Bodovi: 2140 |
..mooon i Pustolov, di ste se poteple, vidim da ste tu a nema vas
![]() ..pozdravljam vas odoh ..
|
|
Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
|
|
![]() |
|
wizardica ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2011 Lokacija: od vamo...tamo Status: Offline Bodovi: 2140 |
Hellouuućić svima(sa mekim ć) ...ajoooj dadinice moja, jel ti mogu pomoć tako da ti štogod pošaljem, baš mi je žao sto te snašlo.Inače za ubuduće..sjemenke ako su skroz suhe zamotaj u salvetu i spremi u staklenku na hladno mijesto, ništa mu neče biti, moje stoji isto tako jedan dio a drugi u velikoj limenoj kutiji.Grah i vrijednije sorte rajčica držim u frižideru, a ako imaš višak nekog sjemenja rajčice, slobodno ga i zaamrzneš i tako može stajati više godina.
U biti možeš sve sjemenke tako sačuvati u zamrzivaću, samo si odvoji koje i koliko ćeš na godinu sijati.
![]() ![]() |
|
Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
|
|
![]() |
|
Dragi moji, ne znam da li je pametna ideja zatvarati sjeme u teglice , bile one plastične ili staklene, nisam to ama baš nikad radila, jer sve mislim da bi moglo biti istina, da hoće spljesniviti,ili u gorem slučaju i strunuti,jer nema dovoljan protok zraka...Ne kaže se uzalud sve sjemenje u platnene ili papirne vrečice..
|
|
![]() |
|
![]() |
|
to kod mene bilo davno.nego kasno je sad za Dadinicino sjeme trovati stakora riejc je kako ubuduce sacuvati sjemena.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 333334335336337 381> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |