Moje cvece-moja ljubav |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 126> |
Korisnik | ||||
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Pitaš li se ti da l' će moja čuka izdržati uzbuđenje posle ove lepote i dočekati Novu 2013.
![]() ![]() Egzotika je tvoje drugo ime ![]() |
||||
![]() |
||||
Sponzorirani linkovi | ||||
![]() |
||||
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
|||
Kamelia,draga,hvala |
||||
![]() |
||||
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
|||
Beti izdrzaces , jaka si ti ,za tebe se ne plasim ali ti saljem ![]() |
||||
![]() |
||||
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
|||
![]() |
||||
![]() |
||||
![]() |
||||
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
|||
Dobro nam došla u cvjetno društvo Baš si mi uljepšala dan šetnjom pored tvog cvijeća
![]() ![]() ![]() A sad jedno pitanjce... Gdje si nabavila ovu ljepoticu???
Clerodendron philipinum
![]() već dugo je neuspiješno tražim. Pošalji nam adresu uzgajivača kod kojeg te egzote nabavljaš, ili nam daj link ako postoji web stranica. Draga, neka ti je sretna i cvjetna Nova godina
![]() |
||||
![]() |
||||
![]() |
||||
|||
Bebolino,hvala na poseti i na lepim zeljama koje i ja uzvracam ,Clerodendron imam sigurno 1o godina,nabavila sam ga u Garden centru u BG,ali nikad vise ga nisam videla a idem cesto,to je toliko lepa i zahvalna biljka i nezahtevna,da je stvarno svakom preporucujem,egzote volim i imam ih jos koje nisam pokazala,ali ih nabavljam obicno iz Italije,ili seme ili biljku.
PS.i ovo je vrlo mirisna biljka i velika cvetnica. ![]() |
||||
![]() |
||||
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
|||
![]() Još jedno pitanje....a li ti je uspjelo razmnožit tu ljepoticu i kako? Uhh, davim te, ali to je jače od mene.
A za ovo što tipkaš u p.s.
![]() ![]() ![]() Svrati malo na moju temu i pogledaj moje egzote, pa ako nešto nemaš a voljela bi imati, slobodno mi se javi u pp
![]() |
||||
![]() |
||||
![]() |
||||
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
|||
SR
![]() |
||||
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
||||
![]() |
||||
|||
Monstera Aralija hvala ali meni veceras nista ne ide ne radi mi photobacket ne ide mi poruka-cestitka od ruke ...bas sam tuzna
![]() |
||||
![]() |
||||
|||
jeste,naravno,ali samo iz korena ![]() |
||||
![]() |
||||
|||
|
||||
![]() |
||||
![]() |
||||
kamelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
|||
![]() |
||||
![]() |
||||
|||
nisam probala jer mi je ovo bilo lakse,mada nesto ne verujem jer je drvo suplje ...mozda necu da tvrdim sa sigurnoscu ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
|||
Sretna ti Nova, okićena srećom i zdravljem!
![]() |
||||
Pozdravi iz Baranje!
|
||||
![]() |
||||
|||
![]() |
||||
![]() |
||||
![]() |
||||
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
|||
![]() |
||||
|||
Ja nikad u zivotu nisam ni list prodala,jedino nas granica koci...a nikad mi nije zao i volim da poklonim... ![]() |
||||
![]() |
||||
vijolica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 1265 |
|||
Sretna nova godina!
|
||||
![]() |
||||
|||
![]() |
||||
|||
Nije granica problem, šverc-komerc šljaka odlično u oba smjera
![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 126> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |