Lovrina okolina |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9596979899 120> |
Korisnik | |
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
I kod tebe kao da je proljeće
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Lepi je još uvijek šareni tvoj vrtek, a lantanu (s malim l) valjda spremaš unutra preko zime da ne smrzne.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Heheh, i ja se pitam kud će sve staviti. Mislim da ćeš ipak malo po malo proširivati gredice, onako mic po mic tak da se ne skuži. ![]() ![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
sve je lipo....a lišće me oduševilo...prekrasna slikica....stvarno
![]() |
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Lovrek, i ja sam tu !!!!
![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Bokić, samo ću ukratko pozdravit i reći koju riječ svakoj dragoj cvjetnoj kolegici!
Aralija, upravo tako, od snijega podjetinjim i uživam u njemu...ne zovem ga još, al nek dođe...čekam ga sa lopatom... dadinice, dvorište nije još lijepo...al bit će... ![]() ...zelenu krizantemu i onu bijelu uz cilku, te još dvije od kojih je jedna nestala, a jedna tek pupa, sam kupila na placu po 1,50 kn po sadničici u 8-9 mjesecu...mislila sam da neće biti ništ s njih ove godine... Free, baš tak se igramo kad je suho, al nam magle sve namoče i onemoguće nam zezanciju! antonija, ![]() mari, krizantema pored cikle, da...ovih zadnijh dva mjeseca mi je dan prekratak, i di ima mjesta, tu se nekaj posadi...u proljeće će na svoje mjesto...glavno da preživi! lilie,pozdrav Belišću! lantana, što se tiče cijena, valjda si u pravu, al...ti kad kupiš nešto, to ti se najčešće održi preko zime ![]() ![]() ...drugi put, ak ćeš doći tak na kratko i po takvom zadatku u VŽ, javi, ak neću raditi, navigirat ću te do mene...od groblja do mene, ako je zeleno na semaforu, ni dvije minute! ...a za zimu, svakak se javi...svi te tu poštujemo i želimo te vidjeti! anabistrica,lantanu spremam, al mi neće već par godina preživiti zimu...ne voli me! ![]() sunceee, mjesta će biti...sve veće grmoliko i "drvećasto" ću preseliti na "svoj grunt"...uskoro! 11111...lišće je magla "pofurila" i više nije baš tak ni lijepo, ni šuškavo! free, ![]() |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
ajd priznaj, jesi se malo provaljuškala u onom lišću ? J bih !
![]() |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
|
|
![]() |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
![]() Sretan i blagoslovljen Božić
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Sretan Božić
![]() |
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Prosetah,kroz tvoju okolinu sta reci ljubav na sve strane,adeniumi,orhideje,ljubicice jagode grozdje,,,,nova hrizantema,prelepa,lespedesa
![]() ![]() |
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
sretna i beričetna 2013 godina
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Sve najbolje, cijeloj obitelji puno sreće, ljubavi i zdravlja želim od srca!
A malenom Lovreku želim da mu se ispuni želja, pa da mu Nova godina donese seku (ili brata) ![]() ![]() ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
vijolica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 1265 |
Sretna nova godina!
|
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
![]() |
|
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
![]() |
|
![]() |
|
tačkaćica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 09 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 245 |
Prošetala, uživala.Cvijetna nova!!!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9596979899 120> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |