Povrtlarska brbljaonica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 320321322323324 381> |
Korisnik | |
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja ih samo tu i tamo ponekad isto ubacim dok nešto kuham, drukčije nikako....Imam i ja nekoliko sjemenki različitih vrsta ljute papričice ,pa ćemo vidjeti što li će biti od njih...
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
dobro vece imal koga?
imam namjeru saditi ljute neke paprike u saksiji,ne znam kave ce biti nadam se d anece biti ubitacno ljute(sto ti se Fiki ismija crko od feferona ![]() zanima me sta vi radite kad papricice dozriju,jel ih kiselite,zamrzavate,susite i meljete? ja ubacujem u kuhanje ne svaki x po ljutu feferonu malo zbog bakterija i arome hrani. |
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Laku noć !
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
hajd valja i sutra ovdje navracati
![]() |
|
![]() |
|
Ma kakvi Pustolovko, prošlo
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
uh ja ostavila sve popaljeno i kidnula ccc
![]() sta je opet sijelimo nama svaku noc nova godina hhhh |
|
![]() |
|
![]() Gdje ste svi? Kad vas nema ovdje,odoh i ja.... ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Pustolovko...
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Kod mene nema nikakvih problema curke...ne znam za vas ali ja imam ADSL..
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ispisali se sinoc pa veceras nikom se ne pise Dadinice draga.sta im je sad pa nam koce net,placa se isto,a usluge polovne
![]() |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
E, pa da se rasplačeš.... prvo ovom čudomiksu od kompa treba 5 min. da učita post, a onda nigdje nikoga, razbježali se...
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Pozdrav društvo!
Nisam zbrisala bez riječi sinoć, pukla nam linija pa ni telefona nismo imali (hvala Bogu), ali žao mi za internet....propustila sam party ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Da i sad ću zgibati...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
napokon
![]() |
|
![]() |
|
Evo ja budna!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
kakvi budne,nas tri pametnice legle na vrijeme,ustale na vrijeme.pih pa mi svaku noc docekamo ponoc ovdje sta ce nam n.godina
![]() |
|
![]() |
|
Fiki ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
Jeli itko budan jutros?
![]() |
|
![]() |
|
Fiki ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
Laku noć!
![]() |
|
![]() |
|
wizardica ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2011 Lokacija: od vamo...tamo Status: Offline Bodovi: 2140 |
Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
|
|
![]() |
|
wizardica ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2011 Lokacija: od vamo...tamo Status: Offline Bodovi: 2140 |
1 radler i 3 guca šampanjca, ali radler uz ručak do pred većer..
|
|
Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 320321322323324 381> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |