Trišino dvorište |
Odgovori | Stranica <1 240241242243> |
Korisnik | |
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala vam svima, volim u svom dvorištu svake godine nešto promjeniti. Počela sam ove jeseni, a nastavit ću na proljeće, pa biti će i novih slika da malo osvježim svoju temu . Veselim se svakom vašem dolasku.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Sponzorirani linkovi | |
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Drago mi je što si se vratila na ove stranice i vjerujem da će biti lijepih novosti u tvome vrtu.....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Triša, drago mi je da si opet stavila slike i da ti je vrt baš krasan. Putići su famozni .
Čestitan ti 5. forumsku godišnjicu |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
lilie
Trajnica Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Cure, ma hvala vam svima, pa volim ja ovaj forum, tu sam počela s prvim aktivnostima stavljanja slika, naučila svašta o cvijeću, stekla divne prijatelje, naravno da je tu moje mjesto.
|
|
RIJEKA
|
administrator
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepo je opet vidjeti slike tvog vrta pogotovo nakon osvježenja...
može jedno pitanje odmah o vrtu... tocnije o stazama. sviđaju mi se takve staze u vrtu ali nisam siguran kao ih održavati"čistima" tj. kako ih osloboditi od trave i uređivati ih. |
|
tačkaćica
Pustio korijenje Pridružen: 09 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 245 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jedan prekrasan vrt
|
|
Triša
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Upravo je to i moj problem. Svakodnevno je uređujem, ručnim škarama, na žalost nema drugog načina, a ako pustim da zaraste, onda mičem te ploče i čistim detaljno. Ustvari, lijepo je s travom, ali možda bi bilo jednostavnije za održavanje staviti ispod najlon, a praznine popuniti pijeskom, razmišljala sam i o tome. Vidjet ćemo naproljeće.
|
|
RIJEKA
|
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Točno sam tako napravila i ja sa stazama u bijelom vrtu....ispod staza (ploča) i centralnog kruga sa kamenčićima, rastegnula sam debeli crni najlon. Svejedno mi se zna dogoditi da proviri kakav grozni drač. Bez najlona je velika tlaka ;)
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
Carol
Trajnica 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepo novopreuredeno dvorište, stazice su super. Sigurno lijepo izgledaju sa travicom izmedu, samo kad se nebi ufural i drac.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
Duda-Lave
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
krasno je ispao novi look vrta,stazica je ko grom
|
|
aralija
Cvjetni guru Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
za novi look
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
Triša
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala cure, sad izgleda otužno, no proljeće je na vidiku, pa će biti i drugih novosti, veseli me što ste tu i šetate dok me nema.
|
|
RIJEKA
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepo si uredila stazice a travu između kamenih ploča ja mislim da je najbolje pošpricati nekim sredstvom koje ide preko lista a to onda uništi i korjen. To ja radim na uličnom nogostupu dva do tri puta godišnje i korov bude uništen u korjenu pa taj više ne raste dok opet vjetar ne donese drugo sjeme..... Tako mi je najlakše i najefikasnije....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasne kombinacije kamena i cvijeća. Bravo majstorice!
|
|
život je more
|
|
bergenia
Trajnica DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve pohvale za novo preuređenje.........I'like it!
Samo da još vrtek i procvjeta pa da vidimo nove slikice!
|
|
belica
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Preuređenje sam već na faceu škicala, ali moram ga opet pohvaliti i tu, zaista si krasan posao odradila, jaako mi se sviđa sve !
|
|
belica,zagreb
|
|
mali gogo
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Mladi grm Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Triša, pa ovo je prekrasno. Ukrast ću ti ideju sa stazama, oduševljen sam.
Jedva čekam proljeće da vidim što će sve nova bit u tvome vrtu.
|
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
Odgovori | Stranica <1 240241242243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |