Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2829303132 203>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2013 u 18:08
Pa su krenule i mini i niske perunike, relativno kratko traju ali njihova ljepota vrijedi svake minute.....

Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2013 u 18:00
Bijeli vrt u rano proljeće....

(zgora Opatije)
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2013 u 17:56
Prvo što me je veselilo ovog proljeća...

(zgora Opatije)
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2013 u 17:52
Danas me je bilo definitivno sram kad je Natali na facebooku objavila sliku iz mog vrta i kad je Drži stavio slike sa ZG-RI druženja na hacijendi. Stvarno grozno da moji dragi gosti stavljaju slike a ja ih ko neka šrtina "čuvam" u fotiću....... a dobro...krenimo danas sa aprilom. Puno je slika ali molim strpljenja u nadi da će vam se svidjeti ;)

Počinjem sa ukrasnom breskvom koju mi je poklonio Muhle, strašno sam sretna što ju imam jer je DIVNA!!!

(zgora Opatije)
Na vrh
arim View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1377
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arim Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Ožujak 2013 u 15:56
Nakon dugo vremena bila u šetnji i moru reći da sam se umorila ali i oduševila ljepotom...moja je želja jednom pokazati nešto slično samo moje :)
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Veljača 2013 u 16:41
Neka pada, neka pada.. daje nam vremena da se odmorimo, opustimo i pričekamo nove proljetne avanture i nove projekte Heart 
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Monna View Drop Down
Trajnica
Trajnica
3. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 2376
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2013 u 14:49
ajd ak imate viska anemona...sjetite se meneEmbarrassed
pozdrav iz Zlatne doline
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2013 u 13:57
Kod tebe pada snijeg?????Svizac je uvijek bio stari,vele da pogodi vrijeme 40%.
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2013 u 10:48
Aralija, Ajama, Monstera, Duda, Lantana smile78 Hug
Duda Lave ove ću godine prvi puta razrjeđivati biljke u  grotama i oko njih. Te kamenjarke se jako brzo šire pogotovo phloxi. Srećom imam jedan veliki projekt (grota-kamenjar , ne u mom vrtu) koji ću početi odrađivati ovo proljeće pa će sve biljke završiti tamo.....

Lantana, ja sam anemone isto porezala prije cca 2 tjedna i imaš pravo to su male-velike daveži, nikako da se ih rješiš , i kad ih iskopam(viškove) evo njih opet, ne znam od kuda ali i mali korijenčić ako ostane one niknu Wink

Pozdrav svima...... evo sad kod mene pada snjeg ko lud... opet ona bijela g....na. Kad će više to proljeće.I taj blentavi svizac je već ostario pa priča bedastoće Wink

(zgora Opatije)
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Veljača 2013 u 22:58
Danas sam rezala anemone i stalno mislila na tebe i na Hacijendu. Toliko su se raširile da sam već i susjedi dala, taj me cvijet uvijek oduševi, ima nešto posebno u njemu i podsjeća na tebe. Wink
život je more
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Veljača 2013 u 18:46
evo i mene u tvoj besprijekorni vrt...od kada sam se pridružila našoj cvijetnoj družini a sad ima već i par godina tvoj me vrt svake godine oduševljava..nadasve grote koje su sad apsolutno dobile svoj oblik sa naraslim sukulentima,puzavcima praktički su mi savršene i tvoji krugovi koji su več dobili svoju formu,nemam šta odvojit od cvijeća sve što si pokazala mi je divno i prekrasno uklopljeno...Big%20smile    
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Siječanj 2013 u 21:10
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Siječanj 2013 u 08:53
korijenko tvoj vrt je vjerojatno i u zimi cool.pokaži nam
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2013 u 22:20
a da se poslika to što se presađuje?????????da i mi uživmo
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2013 u 10:58
Tu sam društvo...... hvala što svraćate, nema previše novosti na hacijendi ali mi je glava puna novih planova za sljedeću sezonu. Jedva čekam, a u očekivanju proljeća čeprkam po kućnim biljkama, nešto presađujem i što moram i što ne ali bitno je da se osjeti zemljica Big%20smile

(zgora Opatije)
Na vrh
mdrakulic View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 41
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mdrakulic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2013 u 12:23
Cao,samo da pozdravim ekipicu i korijenka ;))

Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2013 u 22:10
samo navratila da te pozdravim..i nagledam s emalo...jer kod tebe posebno sam uživala...
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Siječanj 2013 u 20:28
Puno sreće u Novoj godini!

funscrape.com
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
dadacvjetić View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 362
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadacvjetić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Siječanj 2013 u 01:16
živi svaki dan ko da ti je posljednji.
Na vrh
vijolica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vijolica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Prosinac 2012 u 22:24
Svako dobro u novoj godini!!!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2829303132 203>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,313 sekundi.