Moje cvece-moja ljubav |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 126> |
Korisnik | ||
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
MOJA MALENA lAGERSTROEMIJA JE CVETALA VEC PRVE GODINE
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Erythrina crista gali
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Vajgela
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
|
Kako će tek cvetati druge,ove Nove 2013.,mogu samo da zamišljam...pa erythrina...pa vajgele ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
kamelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
|
Koliko ti je stara Erythrina? Nadam se da će i moja ove godine procvijetati. Samo da pohvalim one tvoje teglice,da li si ti to radila?
|
||
![]() |
||
|
Beti hvala sto si cest posetioc ove moje ljubavi, ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Kamelia,ne znam koliko je stara jer sam je kupila kad je imala cvetove i pupoljke,medjutim imala je dva cvetanja prosle godine,prvo oskudno a drugo za pricu..... Pitas za saksije...jeste ma za koje si pitala sto su rucne izrade sam ja pravila ![]() |
||
![]() |
||
Fanika ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 20 Studeni 2012 Status: Offline Bodovi: 61 |
|
Leona, kod tebe je kao u botaničkom vrt, prekrasno cvijeće
|
||
Let the sunshine, let the sunshine in...
|
||
![]() |
||
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
|
Leona kod tebe stvarno imam što pogledati.Ovo koraljno drvo me oduševilo,posebno cvijet.Izbor ti je odličan.
![]() |
||
![]() |
||
|
Hvala Fanika,volim cvece pa se trudim da imam sto vise vrsta,ustvari sve sto mi je lepo za gledati jos ako i mirise ,e onda je pun pogodak. ![]() ![]() |
||
![]() |
||
bucka123 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 665 |
|
Sve ti je jako lijepo. Ja isto imam weigelu i htjela sam je oblikovatu u ne preveliki grm. No, nisam uspjela. A prošle jeseni sam je formirala kao stablašicu. A hoću li u tome uspjeti, vidjet ćemo. |
||
Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.
|
||
![]() |
||
|
Hvala Camelia,i ja sam na njega posebno ponosna ,i zaista je prelepo vredi svake potrosene pare. ![]() |
||
![]() |
||
|
Bucka,pa sta jos hoces ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
|
lijepe slike, lijepo cvijeće (grmlje)
![]() ![]() |
||
![]() |
||
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
|
čovječe danas sam te tek odkrila.pa tu se stvarno ima šta vidjeti.pregledala sam od početka i svaka stranica me više zadivila.
ženo ima li nešto da ti nemaš.
cvijeće ti je sve zdravo i fantastično,vjerojatno zahvaljujući ogromnoj njezi
![]() |
||
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
||
![]() |
||
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
|
Nakon dugo vremena, jedan vrt koji me je osupnuo količinama, vrstama, bojama, svjeća !! Vrt ti je draga Leona, prva liga, prekrasan, maštovit, prelijepi, biljke zdrave i bujne, milina jedna za gledanje !! !! Zahvaljujem ti se što si nas nadijelila prekrasnim slikama iz svog vrta !! Uh, od svega viđenoga, zaboravila sam ono glavno: ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
||
![]() |
||
|
Mari,draga,hvala,sta da ja kazem za tvoju lepotu,ali svejedno bas gode pohvale ![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 126> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |