Anđelkin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5253545556 114> |
Korisnik | |
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Je, pometeno je sve! Ni listića nema!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
tačkaćica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 09 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 245 |
svašta ljepoga za pogledat kod tebe
![]() |
|
![]() |
|
vila2 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 904 |
Anđelkad, svega predivnog u vašem vrtu, od ružica, lantana, krizantema, do caesalpiniae iz sjemena
![]() Ipak ću izdvojiti ovu budleju, tako je nježna i prekrasna... ![]() Uploaded with ImageShack.usith ImageShack.us [/QUOTE] |
|
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Prekrasne krizanteme, ruže sve sam dva puta gledala i uživala i vjerujem da ću opet
![]() |
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
Anđelkad jesuli stigle sadnice ruža i dali si ih posadila-
![]() |
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
hvala tačka.....tačkica,oprosti problem mi je upamtiti a pogotovo izgovorit tvoj nik.Ma trudim se akoliko uspjevam da bude lipo????? |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ksan draga moja,samo uživaj. A tek kad dođe proliće kad sve počne bujati! |
|
![]() |
|
[QUOTE=blue sky]Anđelkad jesuli stigle sadnice ruža i dali si ih posadila-
![]() Nisu draga,tek u trećem misecu-za proljetnu sadnju. Tako im se veselim! |
|
![]() |
|
Fanika ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 20 Studeni 2012 Status: Offline Bodovi: 61 |
Anđelkad, prekrasan vrt, jako su mi se svidjele krizanteme i one u lončanicama kod nas ih zovu multiflore.
![]() |
|
Let the sunshine, let the sunshine in...
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Nadam se da si ozdravila,mašem ti sa pahuljicama koje padaju kod mene.
![]() |
|
![]() |
|
Hvala Fanika,i kod mene su multiflore! |
|
![]() |
|
A to si ti mahala sa onog jednog brijega?!Ma bila bi ja stala malčice ali znaš ne volim baš pahuljice-snježne! Evo upravo došla sa "hodočašća na rebro" dobrano nadopingirana pa će valda biti bolje! |
|
![]() |
|
bucka123 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 665 |
Anđelkad, zanemarit ću svu ljepotu ruža,hortenzija, lantana i ostalih biljčica, ali krizanteme, ![]() Mogu samo zamisliti koliko je tu potrebno truda i brige od sadnje pa do prodaje. |
|
Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us Ova malecka je tako intenzivno plava vjerovatno na slici nije tako ali je prekrasna! |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
anđo šta je s ovim slikama.sve nešto moram tražiti.
jesi li ti nama oživjela
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
Ma eto vidiš odkad me nema zaboravila i slike stavljati! Sad ću ja to popraviti!
Malo je bolje..... ma bit će dobro samo triba izdržat. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5253545556 114> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |