Moje cvece-moja ljubav |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 112113114115116 126> |
Korisnik | ||
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
|
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Jos malo zaostalih slika
cuvarkuce ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Sad treba biti pametan i odgovoriti na ovako lep komentar i srdacnu dobrodoslicu,toliko sam zbunjena da sam ostala bez reci i komentara...jedino sto mogu reci zelim samoj sebi sto vise ovakvih komentara... ![]() |
||
![]() |
||
|
Andjelka,hvalaaaaaaaa
![]() |
||
![]() |
||
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
|
Bravo vrijednice!
|
||
![]() |
||
|
Ajama ,hvala ti,ako kazem da mi ovo ne prija lagala bih,stvarno mi ali stvarno prija i hvala ti,a jel ima nesto sto nemam,pa ima a to cu naci ovde jako se nadam a to je prijateljstvo koje mi nedostaje sve ostalo moze da se kupi,mislim na biljke. ![]() |
||
![]() |
||
|
Mari,draga,hvala,sta da ja kazem za tvoju lepotu,ali svejedno bas gode pohvale ![]() |
||
![]() |
||
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
|
Nakon dugo vremena, jedan vrt koji me je osupnuo količinama, vrstama, bojama, svjeća !! Vrt ti je draga Leona, prva liga, prekrasan, maštovit, prelijepi, biljke zdrave i bujne, milina jedna za gledanje !! !! Zahvaljujem ti se što si nas nadijelila prekrasnim slikama iz svog vrta !! Uh, od svega viđenoga, zaboravila sam ono glavno: ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
||
![]() |
||
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
|
čovječe danas sam te tek odkrila.pa tu se stvarno ima šta vidjeti.pregledala sam od početka i svaka stranica me više zadivila.
ženo ima li nešto da ti nemaš.
cvijeće ti je sve zdravo i fantastično,vjerojatno zahvaljujući ogromnoj njezi
![]() |
||
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
||
![]() |
||
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
|
lijepe slike, lijepo cvijeće (grmlje)
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Bucka,pa sta jos hoces ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Hvala Camelia,i ja sam na njega posebno ponosna ,i zaista je prelepo vredi svake potrosene pare. ![]() |
||
![]() |
||
bucka123 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 665 |
|
Sve ti je jako lijepo. Ja isto imam weigelu i htjela sam je oblikovatu u ne preveliki grm. No, nisam uspjela. A prošle jeseni sam je formirala kao stablašicu. A hoću li u tome uspjeti, vidjet ćemo. |
||
Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.
|
||
![]() |
||
|
Hvala Fanika,volim cvece pa se trudim da imam sto vise vrsta,ustvari sve sto mi je lepo za gledati jos ako i mirise ,e onda je pun pogodak. ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
|
Leona kod tebe stvarno imam što pogledati.Ovo koraljno drvo me oduševilo,posebno cvijet.Izbor ti je odličan.
![]() |
||
![]() |
||
Fanika ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 20 Studeni 2012 Status: Offline Bodovi: 61 |
|
Leona, kod tebe je kao u botaničkom vrt, prekrasno cvijeće
|
||
Let the sunshine, let the sunshine in...
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 112113114115116 126> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |