Echeveria |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627 52> |
Korisnik | |
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ajama...krasna je
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
nbjelovu ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1582 |
Jako je tesko identificirati bas svaku. Moj Black Prince ima cvijet poput cvijeta luka (kugla), i to jarko crvena...a imam jos jednu lista identicnog, ali cvijet nije kao u MIrine i Moonove, vec isto crveni, u malenim ruzicama grupiranim po dijelu duzine stapke.
U svakom slucaju, svaka je ljepotica za sebe.
|
|
OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/ |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Ipak bih rekla da je Pinusova ID točna što se tiče MirineK i moje escheverie. |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
ja sam kupila istu ovakvu.pisalo je escheveria purpusorum.guglala sam ju i bila uvjerena da jest.sada više nisam sigurna.nije mi fotić kod kuće pa vam ne mogu pokazati,ali je ista ovakva kao Mirina.čak je i odcvala.ima mjesto gdje je odrezana cvijetna stapka
![]() |
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ajme obožavam ih i prekrasne su. Moju black princa (ista je kao Anastazijina napala ona nepodnošljiva paučina. Sada je u izolaciji odvojena od drugih da se ne zaraze. Špricam je a baš se spemala cvjetati, no nadan se da će se oporaviti. Stavim sliku poslije.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Da....to bi mogla biti Echeveria 'Dionysos' . Hvala ti na ID
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
prekrasne su vam echeverie
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
...krasne su ti Anastazija
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
Saro i meni je lijepa.
![]() ![]() Slučajno ju i ja imam u zbirci. Identificirao sam ju kao Echeveria Dionysos. Greške su uvijek moguće . . . no mislim da sam ovaj puta bio precizan. Uskoro će i moja procvasti. Tada ću ju slikati. Pogledajte sliku cvjeta na Mirinoj slici. Kratka stapka a relativno veliki cvijet – prava ljepotica među eševeriama! |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Svakako nisu Black prince. |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
...bome krasna, Pinus
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
Što kažete na Echeveria Dionysos – klikni ?
|
|
![]() |
|
Anastazija, krasne su ti......nisam sigurna kako se zove, ima ih toliko sličnih da je teško identificirati. Ova tvoja i ove MirinaK i moja su različite....no kako god da se zvale sve su lijepe i imaju krasan cvijet.
Možda ih netko identificira. Nekako mi se čini da nije niti e.purpusorum
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Mislim da je to možda e.purpusorum. |
|
|
|
![]() |
|
Jeste sigurne da je to Black prince? Ja mislim da nije, da je B.prince ovo: ![]() ![]() Nemam sada slike na kojoj se bolje vidi. |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
MiraK...kako misliš pukla, inače stvarno je krasna
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Meni je ova pukla a zašto, zna li netko?
echeveria BLACK PRINCE (ovdje se ne vidi jer je slikana ranije) ![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
o kikac slikat cu cim ugrabim vremena sve ih znam da si ih pozelila pa ces vidit o cemu sam pricala ,tvoje 2 velike su mi se izduzile ,ostale su ajmo reci pristojne ,al svako malo ih šetam prema suncu
![]() moon nekako su mi slađe kad su male ,ova jedna mi porodila puno bebica i kao svaka trudnica izobličila se ![]() araliaj ,moram pogledat,moguce je da su te napasti ,mada sam uhvatila par malih puzica ,neznam kako sam ih unijela u kucu |
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627 52> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |