Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt > Moj povrtnjak
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Povrtlarska brbljaonica
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Povrtlarska brbljaonica

Odgovori Odgovori Stranica  <1 285286287288289 381>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Siječanj 2013 u 23:39
ja mislim da se tako izgovara kako je Fii napisao, mislim da se piše Merraba..no nisam sigurna tak da neću puno proturiječiti...Trebalo bi pitati nekoga tko je bio u Turskoj...
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Siječanj 2013 u 23:38
Pustolovko, turska serija...
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
Pustolovka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Siječanj 2013 u 23:37
ne,Mons dobro je napisoa Fiki.
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Siječanj 2013 u 23:37
Da gledam Silu, baš je interesantno...
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Siječanj 2013 u 23:36
kakva je o serija,indijska(bljak,bljak)hrvatska, turska,spanska...?
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Siječanj 2013 u 23:36
Fiki, a da nije taj tvoj pozdrav malo iskrivljen , nije li da se piše Merraba? ako govorimo o turskome jeziku....
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2792
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Siječanj 2013 u 23:35
Monn,gledaš li Silu-ja jesam,baš je extra serija!
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Siječanj 2013 u 23:35
mislim da znaci dobro dosao na naski zdravo
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Siječanj 2013 u 23:34
Ja sam svugdje i ovdje!
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Siječanj 2013 u 23:32
Pozdrav-znači! ehheh
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2140
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Siječanj 2013 u 23:31
evo vam nešto sa turskih stranicaLaku%20noć%20Pozdrav%20za%20Orkut
Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Siječanj 2013 u 23:30
što to znaći? i gdje su sad cure..zacijelo se PP-aju :)
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Siječanj 2013 u 23:30
da niste na serijama turskim to naucili
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Siječanj 2013 u 23:29
daa,:D h mislila sam da sam te uvrijedila pa me to pogodilo.ma jesam tuka gdje sam to trebala i misliti jer bar ovdje se ne vrijedjamo niko.
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Siječanj 2013 u 23:28
Turski jezik!
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Siječanj 2013 u 23:26
....Merhaba????
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Siječanj 2013 u 23:26
Hello! Merhaba! Pozdrav!
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Siječanj 2013 u 23:24
Pustolovko...kad se čita, bar meni se vidi  drugačije..al ja sam odgovorila istim tonom kao i ti što si napisala pa si također deugačije shvatila..prema tome...ne vidim ništa ..kaj je nekaj bilo.?smile96sovice te omamile bit će..
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Siječanj 2013 u 23:24
nisam ti ni ja spustila bona Viz.nemam takvu namjeru jos tebi starijoj,postujem mladje,kamoli starije od mene.znam tvoje obaveze jer imas stariju djecu i unucad uvijek neko dolazi,odlazi.
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Siječanj 2013 u 23:23
OK! Hvala ti draga moja, već sam mislila da sam ja opet nešto krivo rekla!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 285286287288289 381>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,797 sekundi.