Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt > Moj povrtnjak
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Povrtlarska brbljaonica
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Povrtlarska brbljaonica

Odgovori Odgovori Stranica  <1 104105106107108 381>
Korisnik
Poruka
Pustolovka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2013 u 00:11
blago tebi onda,moji ih imaju dva jedan ljencuga,jedan ljeti preza ako sta nanjusi i lovi.nisam vidila da zimi sta lovi samo spava u vrucoj kuci.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2140
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2013 u 00:11
Fikijeva kornjača se inati..ona bi baš pipi na nogu..heheh

Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2792
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2013 u 00:12
Pa kako onda pokupiš kakicu?
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2013 u 00:14
Pustolovko...treba ih naučiti..heheh,,,same lijenčine mačorske- ...Wizz...gdje nađe te fotografije?Baš su coool
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2013 u 00:14
pa sa vrečicom..staviš na ruku i hopla..to je tvrdo..nije kašasto ak si to mislio..kučni psi jedu suhu hranu..dobro..ja mojoj kuham i miješam sa suhim al, kakač joj je tvrdi da ti može ostavit čvrgu al te s njim pogodim...hehehehe
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2013 u 00:15
Fiki oš d ati viz. uslika kakicu da vidis kolika je ?
viz treba kupiti i savjetovati ljude koji imaju pse da se kupi zbog okolisa.pa kod vas evropski zakoni covjece!! nisam znala.kod nas nema osnovnih zakona da imaju za pse pih.pih bosna
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2013 u 00:15
nee!
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2013 u 00:15
samo za Fickilija..vidi kak ih poreda i uči  kaj da velesmile195

Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2013 u 00:16
Kod nas u BiH,radi svak kaj poželi!
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2013 u 00:17
Wizzz
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2013 u 00:18
Pustolov..još te kazne ako baciš kakicu u koš za smeče..ako ti vrečica nije biorazgradiva 800 kn ak ti je pas beez lajne i na mjestu gdje nije za peseke..paa eto ti Europe..pihpih i pih ima da je nosiš doma..mislim kretenizma...doma je kao biorazgradiva..
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2013 u 00:18
kako ih nauciti kad su kao rodjeni mačići bili kod mojih,a moj otac lud za mackama hrani ih mesom sam da ne idu nikud :) to se hrenovke njima kuhaju,suhovina reze ja kad vidim pritisak mi skače!!
zato ja ovog sto mi dodje hranim pitom ,nema izac dok ne pojede pitu
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2013 u 00:19
a GOSPODEE!
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2013 u 00:20
Sve mi se čini...da bum krenul na spavanac!
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2013 u 00:21
sam ti idi..kaj buš tu..

tu te ja vidim

Fiki u njuškanju novih sorti rajčica
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2013 u 00:22
Fiki i molitva kornjača prije spavanja..

Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2013 u 00:22
Joojj,sada sam se oželio papati rajčicu!
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2013 u 00:23
ma sam vidi imal koga ubaci u kos za smece i bježi:D
djeca mi spavaju nema ih da nam prevedu sta kornjace i turcin pricaju :)
sta je Fiki neces slkicu
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2013 u 00:24
Viz prije ce biti ja i kornjace na molitvi
ode Fiki dosadilo mu bit Turcin ahhahha sto se ismija veceras ljudi dragi.
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2013 u 00:24
Heheheh,pustolovko..nije kod njih ko u nas...u nas štagodhoće radi!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 104105106107108 381>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 1,125 sekundi.