Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt > Moj povrtnjak
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - wiz povrtnjak u malom
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

wiz povrtnjak u malom

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3839404142 68>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2140
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Siječanj 2013 u 00:39
..da baš..
danas sam dobila neke sjemenke sa Njemačkog foruma pa sam proučavala cijeli dan te sorte..očekujem još iz Amerike turu i onda je kraj..možda još nešto pojedinačno sa članovima..
Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2792
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Siječanj 2013 u 00:41
Blago ti se...svaka čast! .....Odakle si dobila ove "fenomenalne paprike"....? Sorry kaj te tarem!
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Siječanj 2013 u 00:43
..od jedne drage članice ovog foruma..
..evo konačno sam našla sortu ove lude rajčice iz italije-- tomato periforme abruzzese--nikako je nisam mogla naći koja se da kopirati da je tu stavim--

Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Siječanj 2013 u 00:44
Ime joj je specijalno!
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Siječanj 2013 u 00:47
..da..i okus ponajviše..

i ovu sam dobila

white queen
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Siječanj 2013 u 00:48
Tomate%20Bijelu%20kraljicu
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Siječanj 2013 u 00:50
Koliko imaš trenutno sorta?oVA wHITE QUEN izgleda fantastično...dali je cijelu vegetaciju ovakva(mslm...dali su plodovi..kada su zreli..bijeli?
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Siječanj 2013 u 00:53
neznam Fiki..vidjeti ću..najvjerojatnije da jesu neki a neki ne.. kad pokazuje ova doljnja slika rozi štih..neznam koliko imam sada sorti sa ovim novim ...kad dođe sve morm nadopuniti popis..bilo je više od 500..
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Siječanj 2013 u 00:54
Super!
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Siječanj 2013 u 00:57
Cuor Di Bue..i ovaj..taj sam izgubila ovo ljeto..sad je opet tu..

File:Cuor%20Di%20Bue%20Ripe.jpg
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Siječanj 2013 u 00:58
Imam ga i ja!
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Siječanj 2013 u 00:59
aj fala Bogu..jel stiglo pismo od T...?
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Siječanj 2013 u 01:00
Nije još..strpljivo čekam...maloprije sam se preko fb-a čuo sa njome!
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Siječanj 2013 u 01:03
..supać..kaj veli
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Siječanj 2013 u 01:04
više u p.p!
Na vrh
Pustolovka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Siječanj 2013 u 14:26
bijeli dajzek ne ne ne do zute boje prolazi,ispod jok!inace se meni ne svidja kad vidim bijeli patlidzan,krastavce eto sad i dajzek hmm.cim nema pigmenta meni apetit splane.
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2013 u 22:57
..Pustili..da sam znaš kak si u krivom..ovo je okus nad okusima od rajčice..a ak ćemo po pravom..prvi izvorni plodovi rajčica su bili bijeli isto kao i mrkva..
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2013 u 22:58
Ja bi jeo dajzek!
Na vrh
Pustolovka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2013 u 23:15
moguce al javi nam utiske kad stignu plodovi.samo mene bljedilo njegoov odbija nema onog crvenog žara.
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2013 u 23:16
Ja volim svakakve....bez obzira na boju...Moj favoriti su žuti dajzeki!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3839404142 68>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.