Povrtlarska brbljaonica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 248249250251252 381> |
Korisnik | |
Fiki ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Naj tužnija pjesma
Balada iz predgrađa I lije na uglu petrolejska lampa Svijetlost crvenkastožutu Na debelo blato kraj staroga plota I dvije, tri cigle na putu. I uvijek ista sirotinja uđe U njezinu svjetlost iz mraka, I s licem na kojem su obično brige Pređe je u par koraka. A jedne večeri nekoga nema, A morao bi proć; I lampa gori, I gori u magli, I vec je noć. I nema ga sutra, ni prekosutra ne, I vele da bolestan leži, I nema ga mjesec, i nema ga dva, I zima je već, I sniježi A prolaze kao i dosad ljudi, I maj već miriše A njega nema, i nema, i nema, I nema ga više I lije na uglu petrolejska lampa Svijetlost crvenkastožutu Na debelo blato kraj staroga plota I dvije, tri cigle na putu. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
![]() Fiki, vidi nas, četiri sestre.... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
wizardica ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2011 Lokacija: od vamo...tamo Status: Offline Bodovi: 2140 |
..ma nije Fiki to mislio s time..znaon da se zezamo i nemre on zaspati dok se ne izzeza sa nama , jel tako seko Fiki-lija..Ofelija
NASTUPIO TRENUTAK PROSVJETLJENJA
|
|
Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
|
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Dajte, ako ćete sad tu plakati i jadikovati, ja odoh spat!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Fiki ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
Kako je lijepo imati svoj put i nikome ne smetati ...
Kako je lijepo imati svoj dan,svoje vlastite ciljeve i hrabrost da ideš prema njima! |
|
![]() |
|
wizardica ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2011 Lokacija: od vamo...tamo Status: Offline Bodovi: 2140 |
..Fiki..ovo je doslovno..realno..to je citat iz biblije
"Ne prepuštaj se žalosti i ne kinji se mračnim mislima. Veselje srca život je čovjeku, i radost mu produljuje dane životne. Prevari svoje brige i utješi srce svoje, otjeraj od sebe žalost: jer je žalost pogubila mnoge, od nje nema koristi nikomu
|
|
|
|
![]() |
|
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
vidim je sad viz.
da bas Fiki ko d ate vrijedjamo sto se zezamo na tvoj racun.izvini ako je to ![]() |
|
![]() |
|
Wiz, ja vidim sve slikice... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Monstera...večeras razmišljam...
![]() |
|
![]() |
|
Fiki bit će da je tebe nešto gadno klepilo? ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Pustplov..kak ne vidiš..ja je vidim..moons jel ti vidiš*?
|
|
|
|
![]() |
|
Odavno mi je poznato… da su životne staze trnjem posute…
neke je prosto nemoguće izbjeći…I ne trudim se… već samo tražim način …da hod po njima manje boli....::) ¦ "Čovjek ti je tajnovito biće koje traži sebi slične, srodne duše ... A kada čovjek dušom i srcem gleda, malo drugačije vidi". Kada mrmljaš tada gubiš dobar duh, i ako ne naučiš šutjeti, svaka tvoja riječ će biti korak koji te približava izlaznim vratima tog apostolskog pothvata, u kojem radiš. Oni koji imaju svijet.... neka misle šta će sa njim... Mi imamo samo riječi i divno smo se snašli u toj neimaštini. "Oni koji su nekad uspjeli da vrate osmjeh na lice na kom još ima tragova suza, znaju kako je to dobar osjećaj." "Ne diraj tuđu ranu, osim ako je ne želiš izliječiti." |
|
![]() |
|
Fiki..daj raščlani to što si reko..nekak te opet ne pratim..ozbiljna sam..sad se ne zekam..što si htio time reći..jooj moj skleritis:(
|
|
|
|
![]() |
|
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
ne vidim zadnju sliku jest mi krivo.
|
|
![]() |
|
Najgore je kad ljudi ćute, kad se ne objasne, pa svaka sumnja ima pravo na život. I moja i tvoja.
|
|
![]() |
|
pa sa nasih prostora bona macka kakvi od tamo
![]() ![]() viz sto se ismija sliki umirem ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Wiz , krepucnut ću....
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
poslije tretmana nastupa ovo..Fikili moj..strefi ti mene s onim gore upisom..znaš ti lijepo zborit..moram priznat..daj više takovih..
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Izgleda mi tako....ko da je iz nekog arapskog svijeta.. ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 248249250251252 381> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |