Proljeće u mome vrtu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 143144145146147 312> |
Korisnik | |
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
![]() |
|
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
![]() |
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
Sve najbolje u 2013 godini!!!
|
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Draga Milica, puno srece i zdravlja u Novoj 2013. godini.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Mari, pozdravljam te u mome vrtu a i ja tebi želim sretnu i uspješnu Novu godinu....
![]() |
|
|
|
![]() |
|
bucka123 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 665 |
Milice, svega lijepoga ima u tvome vrtu, od ruža, klematisa,pakujaca,sočnih voćaka i graška šećerca ako ga vrapci ne pozobaju. Uistinu odmor za dušu. E, pa ja ti želim u Novoj godini, osim zdravlja i sreće, da nas počastiš s još mnogo slika tvoga lijepog bilja kako iz sjevernog vrta tako i južnog. Sretna ti Nova... ![]() |
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
![]() |
|
Bucka,
![]() Leona, ![]() Hvala na čestitkama.... ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Fanika ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 20 Studeni 2012 Status: Offline Bodovi: 61 |
Milice, šetala sam tvojim morskim i slavonskim vrtom, jako su mi se svidjeli, sve pohvale za brigu oko ptičica, imam jedno pitanje, da li je gilardija i gazanija isti cvijet, to mi je baš lijepo cvijeće, a dobila sam sjeme gazanija, i sad ne znam jeli to isto što i gilardija, vidjela sam da je ti imaš |
|
Let the sunshine, let the sunshine in...
|
|
![]() |
|
Fanika,
![]() |
|
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Niho,
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Fanika ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 20 Studeni 2012 Status: Offline Bodovi: 61 |
Milice, hvala ti puno na ponudi sjemenja, ali sinoć mi je kuma rekla da ona ima sjeme gilardije (ona mi je dala i sjeme gazanije), tako da dobijem od nje, ali svejedno puno ti hvala
|
|
Let the sunshine, let the sunshine in...
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
Svratih i do tebe Milice-vrednice
i vidim da i dalje kitiš grančice ![]() srećne su ptičice što te imaju...sve pohvale ![]() |
|
![]() |
|
Beti, hvala ti što si zavirila u moj vrt.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
bucka123 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 665 |
Milice, kada sam vidjela kako si lijepo pripremila hranu za ptičice, pomislila sam kako ću i ja na isti način napraviti sočne im kuglice. Ali ja u svom dvorištu nemam ni jedno drvo, ooh Bože. :))) Mrvice kruha im ostavljam svakodnevno pa su se već navikle i dolaze svakodnevno gotovo u isto vrijeme. |
|
Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 143144145146147 312> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |