Moje cvece-moja ljubav |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 126> |
Korisnik | ||
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Camelia,hvala ti sto si svratila kod mene,a cuvarkuce volim i ja i imam ih vise vrsta i sve lepo cvetaju. ![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
|
Hvala draga Kamelia ![]() |
||
![]() |
||
|
Carol,nema veze sto je napolju i ja sam trebala u zemlju ali sam se plasila mala je da mi ne smrzne,ali sad u prolece ide u vrt,a mislim da je trebas orezati,blago,jer je neverovatno da 6 god ne cveta.Zelim ti ove godine raskosnu ucvetalost Albicije. ![]() |
||
![]() |
||
|
Uprkos zimi ovo jos cveta
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
|
Lijepo,
![]() |
||
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
||
![]() |
||
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
|
![]() |
||
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
|
baš me zanima čime ćeš nas još iznenaditi.ovo je super
|
||
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
||
![]() |
||
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
|
Samo da pozdravim
![]() |
||
Pozdravi iz Baranje!
|
||
![]() |
||
vijolica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 1265 |
|
Pozdrav
![]() |
||
![]() |
||
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
Milice,hvala ![]() |
||
![]() |
||
|
Hvala Beti,ja sam savremena pa tako i cvece, ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Za iznenadjenja moram malo da sacekam,nema smisla da srcke stradaju ![]() |
||
![]() |
||
|
Dadinece,Vijolice,Monstera,pa uvek ste mi dobrodosle
![]() |
||
![]() |
||
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
|
Javi kad se setiš,molim te,baš me zanima koja je biljčica u pitanju ![]() |
||
![]() |
||
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
|
||
![]() |
||
![]() |
||
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
|
Najprije da ti poželim dobrodošlicu,prošetala sam tvojim vrtom i nebi se mogla odlučiti koja je najljepša slika-cvijet,sve su ti prepreljepe,
![]() |
||
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
||
![]() |
||
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
|
kod tebe nema zime,sve rascvjetajno,bujno,zeleno,a trikurtis je predivan
![]() |
||
![]() |
||
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
|
Ono na prvoj slici... ovdje sam naučila da se zove povratić. Inače, mi u Baranji ga zovemo titrica. (A kažu mu još i sirotanče.)
|
||
Pozdravi iz Baranje!
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 126> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |